Homepage  / Vedete străine

Poncho Herrera și soția lui, Diana Vázquez, divorțează. „Vrem empatie și înțelegere”

Poncho Herrera și soția lui, Diana Vázquez, divorțează. „Vrem empatie și înțelegere”
8

de Roxana Mirea,

Alfonso „Poncho” Herrera și soția lui, Diana Vázquez, divorțează, după cinci ani de căsnicie. Aceștia au împreună doi copii, pe Daniel și Nicolás. Cel care a anunțat vestea despărțirii a fost chiar actorul din „Rebelde”. Acesta a mărturisit că separarea a fost una de comun acord și s-a produs pe cale amiabilă.

Alfonso „Poncho” Herrera și Diana Vázquez divorțează

Poncho Herrera a anunțat pe rețelele sociale că el și soția lui, Diana Vázquez, au decis să divorțeze, după ce s-au căsătorit în anul 2016. Primul lor copil s-a născut în 2016, ia cel de-al doilea, în anul 2020. Ei bine, Poncho și Diana sunt cunoscuți pentru discreția de care au dat dovadă în ceea ce privește familia lor. Dacă dacă actorul din „Rebelde”, telenovelă care făcea furori la începutul anilor 2000, publică pe rețele sociale fotografii cu copiii lui, mereu are grijă să nu și le vadă și chipul celor mici.

„După cum știți, nu am amestecat viața personală cu viața profesională, dar având în vedere dragostea și respectul pe care le merită familia mea, publicul și mass-media care mi-au urmărit cariera, voi emite o declarație cu privire la situația prin ce trecem.

De ceva timp, Diana Vázquez și cu mine am decis să ne continuăm viața pe drumuri diferite. Decizia a fost luată de comun acord și în condiții amiabile, mereu dorindu-ne unul pentru celălalt ce este mai bun, cu dragoste și respect. În continuare, rămânem prieteni și aliați pentru frumoasa familie pe care am format-o”, și-a început actorul anunțul referitor la despărțirea de soția lui.

Latin News: August 22, 2019Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mesajul transmis de Alfonso „Poncho” Herrera despre divorț

În continuare, Alfonso „Poncho” Herrera a spus că el și Diana vor continua să fie părinți pentru copiii lor împreună pentru a se asigura că micuții vor avea parte de o educație adecvată.

„Diana a devenit complicea mea și împreună cu ea am dat viață copiilor noștri iubiți. Este o mamă excepțională, o femeie puternică și are o inimă enormă.

Dacă ceva ne-a evidențiat ca cuplu, a fost să ne-am păstrat viața de familie privată, concentrându-ne pe a ne bucura de fiecare moment al relației noastre și a munci pentru a deveni un exemplu pentru copiii noștri, pentru care vom fi mereu alături deoarece ne dorim să devină bărbați buni și cetățeni responsabili.

În încercarea noastră de a fi oameni mai buni și de a lăsa ceva frumos în această lume prin ceea ce ne place să facem, vreau să vă spun că mă simt foarte onorat și binecuvântat că am împărtășit o mare parte din această călătorie cu Diana.

De asemenea, vreau să spun urmăritorilor mei că apreciez gesturile de afecțiune pe care mi le-au oferit de-a lungul carierei mele profesionale și personale și știu că în acest moment nu va fi o excepție. Vă îmbrățișez cu drag.

Cer ca presa să dea dovadă de empatie și înțelegere. Știu că această informație ar putea stârni interes, dar vă cer respect pentru Diana și familia mea pentru că ne dorim să fim liniștiți în acest nou capitol al vieții noastre, așa că nu voi oferi alte declarații pe acest subiect”, a mai transmis Poncho Herrera.

Sursa Foto: hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton