Homepage  / Seriale / Televiziune

Postul Acasă difuzează telenovela „Señora Acero”, cu Blanca Soto în rol principal

Postul Acasă difuzează telenovela „Señora Acero”, cu Blanca Soto în rol principal

de Redactia Tvmania

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe din telenovelele mexicane, Blanca Soto, pe care românii au văzut-o în „Eva Luna” şi „Îţi ordon să mă iubeşti!”, revine pe micile noastre ecrane, în narco-novela „Señora Acero”, tradus de Acasă „Señora”.

Blanca Soto este protagonista noii telenovele de la Acasă

Blanca Soto este protagonista noii telenovele de la Acasă

Acasă le face un cadou de început de an iubitorilor de telenovele mexicane din ţara noastră şi anunţă difuzarea celei mai recente producţii din filmografia actriţei Blanca Soto (38 de ani), narco-novela „Señora Acero”.

Noua telenovela are programată premiera sâmbătă, 28 ianuarie, la ora 18.00, şi va fi difuzată sâmbata şi duminica, câte două episoade (pe tronsonul 18.00 – 20.00).

„Señora Acero” intră astfel pe tronsonul telenovelei „Regina inimilor”, care s-a terminat duminică, 22 ianuarie, de la ora 18.00.

Narco-novelele sunt la modă în continuare

Narco-novelele sunt un gen controversat în Mexic, care continuă însă să aibă succes, având ca protagonişti personaje implicate în traficul de droguri, una dintre cele mai mari probleme ale ţărilor Americii Latine (criticii reproşează narco-novelelor glorificarea traficanţilor). „Regina Sudului”, cu Kate del Castillo, a fost o astfel de telenovelă de succes, la fel „El Señor de los Cielos”, cu Rafael Amaya, telenovelă care nu a ajuns încă în România.

În „Señora Acero”, tradus de Acasă (neinspirat, dacă ne-aţi întreba pe noi) „Señora”, Blanca Soto este Sara Aguilar Bermúdez, o femeie obişnuită, al cărei destin se schimbă dramatic după ce soţul ei este asasinat de un traficant de droguri. Şocată să afle că soţul ei avea nişte secrete teribile, ameninţată cu moartea, speriată pentru viaţa copilului ei, Sara se transformă, de nevoie, într-o adevărată „doamnă de fier”, care joacă periculos şi câştigă. Până la un punct.

Blanca Soto a renunțat la rolul din „Señora Acero”

Blanca Soto a renunțat la rolul din „Señora Acero”

Blanca Soto a renunțat la rolul din „Señora Acero”

În Mexic, sezonul trei din „Señora Acero” s-a terminat în decembrie 2016, însă cu altă protagonistă, Carolina Miranda, căci Blanca Soto a renunţat la rol după sezonul doi. Site-ul peopleenespanol.com scria la începutul acestui an că telenovela va avea şi un sezon al patrulea, în 2017.

„Señora Acero” este a patra telenovelă din filmografia Blancăi Soto, care îşi alege cu mare grijă rolurile, luându-se, probabil, după iubitul ei, Fernando Colunga, cu care a jucat în „Îţi ordon să mă iubeşti!” (idila lor a început, de altfel, pe platourile de filmare ale telenovelei din 2012 – 2013).

Soto nu a anunţat încă un alt proiect tv.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Cine o va înlocui pe Blanca Soto în narco-novela “Señora Acero”?

Blanca Soto: „Sunt 100% concentrată asupra serialului «Señora Acero»”

Galerie foto | A apărut un nou trend: se poartă narco-novelele

Blanca Soto: „Nu am interpretat până acum un astfel de personaj”

FOTO: Blanca Soto, sexy la premiile “Lo Nuestro”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton