Homepage  / Știri / Televiziune

Postul Acasă împlineşte 13 ani de existenţă!

Postul Acasă împlineşte 13 ani de existenţă!

de Redactia Tvmania

Postul Acasă a ales să sărbătorească cei 13 ani de existenţă printr-o ediţie specială a “Poveştirilor adevărate”, dar şi printr-un film care a câştigat un Oscar pentru cea mai bună muzică, “Dans murdar”.

Ediţia specială a emisiunii “Poveştiri adevărate” din 2 februarie va dura două ore, între 16.30 şi 18.30, şi va aduce pe micile ecrane poveşti de viaţă, cele mai impresionante cazuri difuzate în această emisiune, dar şi secvenţe de la filmările pentru telenovelele româneşti care au avut loc în Tunisia, Maroc, Turcia, Franţa şi Cehia.

Tot azi, telespectatorii îşi vor aminti cele mai îndrăgite secvenţe din telenovele latino-americane care au făcut istorie, precum “Înger sălbatic”, “Salome”, “Clona” sau “Betty cea urâtă”.

În platoul “Poveştirilor adevărate”, Ioana Maria Moldovan va afla de la invitaţii săi, Mădălina Drăghici, Radu Vâlcan, Adela Popescu, Stela Popescu, Iura Luncaşu, Maia Morgenstern, Dan Condurache, Alexandru Papadopol, Adina Galupa, Olivia Steer şi Ana Maria Gheorghe, ce înseamnă pentru ei “13 ani Acasă”.

.

Diana Dumitrescu pregăteşte tortul

Cabral va intra în direct la “Poveştiri adevărate” cu actorii din telenovela “Iubire şi onoare” chiar de pe platourile de filmare din Buftea, iar Mircea Solcanu împreună cu Simona Mihăescu vor pregăti alături de Răzvan Fodor, Ioan Isaiu şi Diana Dumitrescu, un tort aniversar.

De la 21.30, puteţi urmări pelicula “Dans murdar” (“Dirty Dancing”), cu Patrick Swayze şi Jennifer Grey în rolurile principale.

Miercuri, 3 februarie, de la 17.30, la “Poveştiri adevărate” şi de la 22.30, la “Poveştiri de noapte”, puteţi urmări un material de making of de la petrecerea aniversară “13 ani Acasă”.


Acasă e iubirea!

Dintre cei care şi-au găsit perechea la postul Acasă, de-a lungul timpului, au fost Cabral şi Andreea Pătraşcu (care îşi unesc destinele pe 4 iunie anul acesta), Diana Dumitrescu şi Ducu Ion (producător TV şi fotograf), Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol (care au împreună şi o fetiţă pe nume Ruxandra), dar şi prezentatoarea Ioana Maria Moldovan, care trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Marian, cameraman la “Poveştiri adevărate”.

De asemenea, la invitaţia celor de la Acasă, îndrăgiţii actori de telenovele, Natalia Oreiro, Edith Gonzalez, Gabriela Spanic (foto) şi Gabriel Soto, au vizitat România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton