Homepage  / Nu rata!

Postul Antena Stars sărbătorește un an de la lansare cu un concert live

Postul Antena Stars sărbătorește un an de la lansare cu un concert live

de Redactia Tvmania

Pe 16 decembrie, Antena Stars împlinește un an. Cu această ocazie, postul a pregătit un program special, dar și un concert live în Piața George Enescu din Capitală.

AntS_StarsDependenta_LOGO

Aniversarea Antenei Stars  începe chiar de sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 19.00, cu “StarsDependenţa”, din  Piaţa George Enescu din Bucureşti. Evenimentul  va fi transmis în direct de Antena Stars, iar Mihai Morar va fi gazda.

La  spectacolul “StarsDepedenţa”  vor fi prezente toate vedetele Antenei Stars, alături de Connect-R, Lora, Anda Adam, Deepcentral, Florin Ristei, Alina Eremia, Raluka, Lidia Buble, Otilia  Bilionera, finalistii de la X-Factor, copiii de la Next Star, Viorica, Margherita si Ionita de la Clejani, Ionuţ Galani, Gipsy Casual, orchestra Zuralia, Daniela Gyorfi, Asu, Super Chill.

Campania  “StarsDependenţa” continuă  cu o gală specială – Stars Awards – difuzată de Antena Stars chiar în ziua lansării  sale, 16 decembrie, de la ora 17.30. În gala prezentată de Mihai Morar si Cristi  Brancu vor fi premiate valorile României, dar şi starurile care contează cu adevărat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton