Homepage  / Televiziune

Surpriză! Postul Pro 2 se rebranduiește și revine la vechea denumire: Acasă! Ce alt post din grupul Pro își schimbă denumirea

Surpriză! Postul Pro 2 se rebranduiește și revine la vechea denumire: Acasă! Ce alt post din grupul Pro își schimbă denumirea
6

de Vasilica Rogozanu,

La numai cinci ani după importanta mișcare de rebranding prin care posturile Acasă TV și Sport.ro și-au modificat numele, cele două televiziuni trec din nou prin schimbări esențiale.

Postul Pro 2 revine, cel mai probabil în această primăvară, la denumirea Acasă, în timp ce Pro X va fi transformat în Pro Arena. Spoturi cu noile denumiri rulează deja pe televiziune Pro.

În toamna lui 2017, Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, anunța reunirea tuturor canalelor TV din grupul Pro sub același concept grafic, vizual, dar și la nivel de denumiri. „Până în acest moment, fiecare dintre canalele noastre secundare era perceput ca o entitate distinctă. Avem canale secundare foarte puternice, cu o istorie bogată și ne dorim ca fiecare dintre acestea să funcționeze sub aceeași umbrelă PRO”, spunea acesta. 

Viitorul post Acasă va continua să difuzeze seriale turcești și telenovele sud-americane, dar va avea și producții proprii.

Postul Acasă TV a fost lansat în februarie 1998, având de-a lungul timpului emisiuni celebre ca „De 3x femeie”, cu Mihaela Tatu, dar și seriale proprii: prima telenovelă românească, „Numai iubirea”, cu Corina Dănilă, Alexandru Papadopol și Oana Zăvoranu protagoniști, a fost lansată în toamna lui 2004.

numai-iubireaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton