Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Povestea emoționantă a fetiței adoptate de Dana Nălbaru. „A fost o dorinţă veche”

Povestea emoționantă a fetiței adoptate de Dana Nălbaru. „A fost o dorinţă veche”
9

de Andra Stana,

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt împreună de 17 ani și au împreună trei copii, dintre care doi biologici: Sofia (16 ani) şi Kadri (7 ani), dar și o fetiță adoptată, pe nume Roxana India.

Roxana India, care are acum 10 ani, s-a aflat, acum mai mulți ani, pe lista copiilor greu de adoptat. Cu toate acestea, de 5 ani fetița a intrat în familia Danei Nălbaru.

„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri. Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a povestit vedeta într-un interviu pentru libertateapentrufemei. 

Povestea emoționantă a fetiței adoptate de Dana NălbaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Recent, în podcastul cu Mihai Morar, unde a vorbit despre schimbările din viața ei, Dana a povestit că e mulțumită cu ceea ce face. Mai mult, fosta membră a trupei Hi-Q a declarat că nu s-ar întoarce la statutul de vedetă.

În plus, a vorbit despre ce o face fericită în viață și despre apropierea de Dumnezeu.

Vreau să spăl rufe, oricât de patetic sună pentru altele. Mie îmi place chestia asta, îmi place să fac pâine, să mă ocup de afacerea mea şi de copiii mei. (…) Sunt pocăită şi sper să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.”

„Mare parte a schimbării mele s-a produs în ultimii opt ani, când am descoperit că îmi place viaţa fără să mă cunoască lumea. (…) Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Dacă ar scrie ceva pe cartea mea de vizită, ar fi Dana Nălbaru, roaba lui Dumnezeu. Roaba lui Hristos. (…) Am învăţat că pot să fiu fericită cu puţine lucruri.”

„E o diferență între a crede și a te încrede. (…) Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. (…)Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna, că ai luat-o lulu și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta… Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”

„Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat.”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton