Homepage  / Cinema

Disney lucrează la o nouă ecranizare a „Cărţii junglei”

Disney lucrează la o nouă ecranizare a "Cărţii junglei"

de Redactia Tvmania

Îndrăgitele personaje din "Cartea Junglei", de Rudyard Kipling, vor reveni pe marile ecrane într-o nouă adaptare. Radiotimes.com anunţă că studiourile Disney se vor ocupa de noua ecranizare, un lungmetraj live-action.

Disney a avut succes cu proiectul din 1967, când a adaptat povestea (scrisă de Kipling în 1894, n.r.) sub forma unui lungmetraj de animaţie.

Studiourile Disney au filmat două remake-uri, sub forma unor lungmetraje, în anii 90′, însă aceste pelicule nu au avut succes la public.

Anul trecut, studiourile Warner Bros. au anunţat că vor produce un film bazat pe povestea din „Cartea Junglei”. La acea vreme, s-a scris că scenariul urma să fie scris de Steve Kloves, acelaşi scenarist care s-a ocupat de „Harry Potter”.

Romanul pentru copii al lui Rudyard Kipling spune povestea unui băieţel special, Mowgli, care se pierde în junglă la vârsta de cinci ani. El supravieţuieşte cu ajutorul noilor săi prieteni, ursul Baloo şi pantera Baghera. Peste mulţi ani, tânărul Mowgli (Jason Scott Lee) se reîntâlneşte cu o prietenă din copilărie (Lena Headey), dar lumea civilizată nu-i aduce decât bătăi de cap.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton