Homepage  / Știri / Televiziune

Povestea sectei sexuale NXIVM este subiectul unui nou documentar. Ce mai vedem în august la HBO GO

Povestea sectei sexuale NXIVM este subiectul unui nou documentar. Ce mai vedem în august la HBO GO

de Redactia Tvmania

În afară de „Jurământul”, serialul documentar HBO despre NXIVM, o organizație despre al cărui scandal TVmania a mai scris aici, vedeți mai jos toate serialele și documentarele care vor intra pe HBO GO în luna august.

 

CONDOR/ CONDORUL

Din 2 august (toate episoadele).

„Condorul”, un thriller de spionaj, îl prezintă pe tânărul analist CIA Joe Turner. Idealismul lui este testat când se alătură agenției și speră că va schimba locul, dar descoperă un plan care amenință viețile a milioane de oameni.

Bazat pe romanul “Six Days of the Condor” scris de James Grady și pe adaptarea cinematografică din 1975 (“Cele trei zile ale condorului”), serialul “Condorul” îl prezintă pe analistul CIA Joe Turner (Max Irons), care descoperă un plan ce amenință viețile a milioane de oameni. Joe mereu s-a aflat în conflict cu munca lui la CIA. Însă când ceva ce a aflat provoacă moartea tuturor colegilor din biroul lui, iar Joe este singurul supraviețuitor și e obligat să fugă, îndoielile teoretice pe care le avea se transformă în adevărate dileme morale. Aflat sub o presiune pe viață și pe moarte, Joe va fi forțat să redefinească cine e și de ce e capabil ca să descopere cine este în spatele acestei conspirații și să-i oprească să-și îndeplinească obiectivul fatal care amenință viețile a milioane de oameni.

 

AT HOME (FINLAND)/ ACASĂ (FINLANDA)

Toate episoadele vor fi disponibile pe HBO GO din 4 august.

„Acasă (Finlanda)” este o antologie de scurtmetraje realizate de șapte regizori finlandezi în timpul pandemiei de COVID-19. Oamenii simt singurătatea, iar aceasta erupe în moduri absurde.

„Acasă (Finlanda)” este o antologie de șapte scurtmetraje realizate de șapte regizori finlandezi în timpul pandemiei de COVID-19. Filmele sunt despre întâlnirea cu tine însuți în timpul izolării. Oamenii simt singurătatea și aceasta erupe în moduri absurde. Membrii familiilor sunt martorii unor reacții neașteptate în timpul crizei.

 

POR H O POR B (AKA. ONE WAY OR ANOTHER)/ ORI AȘA, ORI AȘA

Toate episoadele vor disponibile pe HBO GO din 8 august.

După ce nu s-au mai văzut de mulți ani, Hache și Belén se întâlnesc din nou, în cartierul hipster din Madrid, Malasaña. Aici, cele două prietene din Parla încearcă să supraviețuiască într-o lume străină.

După ce nu s-au mai văzut de ani întregi, Hache și Belén se întâlnesc din nou, în cartierul hipster din Madrid, Malasaña. Aici, cele două prietene din Parla, un oraș de lângă periferia capitalei, încearcă să supraviețuiască într-o lume care le este cu totul străină.

 

DIGNITY/ DEMNITATE

Din 14 august (toate episoadele).

Membrii cultului germanic Colonia Dignidad au abuzat copii și au torturat și ucis prizonieri în tabăra lor secretă. Acum că dictatorul Pinochet nu mai e, procurorul Leo Ramirez trebuie să-l aducă pe liderul sectei în fața justiției.

Un thriller captivant, inspirat de povestea adevărată a unui cult german din Chile. Înființat de fostul soldat nazist Paul Schaefer, într-un orășel chilian liniștit, misteriosul cult germanic Colonia Dignidad a creat o istorie de tortură, abuz asupra copiilor și crime în complexul său vast, protejat de dictatura generalului Pinochet. Acum, când un nou guvern se află la putere, Chile este în sfârșit pregătită să pună punct moștenirii violente a acestui cult. Tânărul procuror federal Leo Ramirez are sarcina să-l aducă pe Paul Schaefer, liderul sectei, în fața justiției. Însă Leo are propria lui istorie secretă cu acest cult. În urmă cu 20 de ani, Pedro, fratele lui mai mic, a murit acolo în circumstanțe misterioase. Ca să-i cumpere tăcerea, Schaefer a plătit educația lui Leo în Germania. 

 

LEGION – III

Din 15 august (toate episoadele).

David Haller este un tânăr cu probleme, diagnosticat cu schizofrenie, care ani întregi a tot fost internat în spitale psihiatrice. Însă după o întâlnire ciudată cu un pacient, el descoperă că are puteri speciale care îi vor schimba viața pentru totdeauna.

Bazat pe Marvel Comics, serialul prezintă povestea lui David Haller, un bărbat care credea că e schizofrenic, doar ca să descopere că e cel mai puternic mutant din lume. Încă din copilărie, David s-a tot plimbat prin instituții psihiatrice. După ce a împlinit 30 de ani, s-a îndrăgostit de o pacientă, pe nume Syd Barrett. Syd și David au parte de o întâlnire uimitoare, iar apoi bărbatul este forțat să înfrunte șocul realității și anume că vocile pe care le aude și viziunile pe care le are sunt adevărate. Cu ajutorul lui Syd și al unei echipe de specialiști cu daruri unice și extraordinare – Ptonomy Wallace, Kerry Loudermilk și Cary Loudermilk – David a deblocat un adevăr incredibil: întreaga lui viață, a fost bântuit de un parazit malițios, cu o putere inimaginabilă.

 

LOVECRAFT COUNTRY

Din 17 august, în fiecare luni.

Atticus e un veteran tânăr, de culoare, obsedat de cărțile S.F. După ce se întoarce din al Doilea Război Mondial, membrii familiei lui sunt atrași într-un mister alimentat de magie și culte secrete, care îi duce prin America anilor ’50.

Noul serial HBO dramă, “Lovecraft Country”, bazat pe romanul din 2016 al lui Matt Ruff, îl are în prim plan pe Atticus Freeman (Jonathan Majors). El, prietena lui Letitia (Jurnee Smollett-Bell) și unchiul său George (Courtney B. Vance) pornesc într-o excursie prin America anilor 1950, o țară dominată de legile Jim Crow, în căutarea tatălui său dispărut (Michael Kenneth Williams). Așa începe lupta lor pentru supraviețuire și pentru depășirea terorilor rasiste ale Americii albe și monștrilor terifianți care par scoși dintr-o carte a lui H.P. Lovecraft.

 

THE VOW/JURĂMÂNTUL

Din 24 august, în fiecare săptămână.

Un serial documentar HBO despre NXIVM, o organizație aflată sub asediu. Membrii săi din funcții înalte, cel mai important fiind chiar fondatorul Keith Raniere, au fost acuzați de trafic de carne vie, conspirație și crimă organizată.

Serialul documentar HBO creat de regizorii nominalizați la Oscar® și câștigători ai premiului Emmy® Jehane Noujaim și Karim Amer explorează organizația NXIVM. Producția prezintă câțiva oameni care s-au alăturat grupului de îmbunătățire de sine NXIVM. Organizația s-a aflat în lumina reflectoarelor când membrii săi din cele mai înalte funcții, cel mai important fiind chiar fondatorul său, Keith Raniere, au fost acuzați de trafic de carne vie, conspirație și crimă organizată. Serialul oferă o perspectivă profundă și nuanțată a experiențelor membrilor săi, evidențiind dorința lor universală pentru dezvoltare personală. Interesul lui Jehane Noujaim pentru acest subiect a început în 2010, când a participat la workshop-ul lor “Executive Success Program”. Ea oferă o perspectivă edificatoare asupra spectacolului media care a vizat această comunitate controversată, comunitate care se confruntă cu o investigație federală.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton