Homepage  / Vedete străine

Plecare neașteptată din serialul „Povestea slujitoarei”! Cine este actrița care a părăsit distribuția

Plecare neașteptată din serialul „Povestea slujitoarei”! Cine este actrița care a părăsit distribuția
7

de Roxana Mirea,

Plecare neașteptată din serialul „Povestea slujitoarei” / „The Handmaid's Tale". Actrița Alexis Bledel a anunțat că se retrage din distribuția serialului de succes Hulu, după ce, timp de patru sezoane, a interpretat-o pe Emily Malek alias Ofglen.

Alexis Bledel renunță la rolul din „Povestea slujitoarei”

Alexis Bledel se retrage din serialul de succes de pe Hulu, „Povestea slujitoarei” / „The Handmaid’s Tale”. Actrița a interpretat rolul lui Emily Malek alias Ofglen în drama distopică premiată încă de la începuturile sale, în 2017. Alexis Bledel și-a anunțat retragerea neașteptată din serial printr-o declarație pentru Variety.

După ce m-am gândit mult, am simțit că trebuie să mă îndepărtez de The Handmaid’s Tale în acest moment”, a declarat ea pentru publicație.

Îi voi fi veșnic recunoscătoare [showrunnerului] Bruce Miller pentru că a scris scene atât de veridice și de rezonante pentru Emily, precum și lui Hulu, MGM, distribuției și echipei pentru sprijinul lor.”

Bledel nu a citat un motiv anume care a stat la baza deciziei sale de a părăsi serialul.

The Handmaid’s Tale (Season 1) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Despre „Povestea slujitoarei”

Bazat pe romanul din 1985 al lui Margaret Atwood, serialul „Povestea slujitoarei” este plasat într-o societate teocratică și totalitară care luptă împotriva infertilității prin desemnarea unor slujitoare care să nască copii. În serial, femeile sunt considerate mult inferioare bărbaților și sunt private de drepturi de bază, cum ar fi cititul sau folosirea banilor.

Bledel a adunat patru nominalizări la premiile Emmy și a obținut o victorie pentru interpretarea sa în cei patru ani de apariție în serial.

Înainte de a fi distribuită în această dramă alături de Elisabeth Moss, Alexis Bledel a fost cunoscută pentru rolul principal al lui Rory Gilmore din serialul „Gilmore Girls”, care a fost difuzat din 2000 până în 2007.

O dată de lansare pentru sezonul cinci din „The Handmaid’s Tale” nu a fost încă dezvăluită.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton