Homepage  / HBO

„Povestea slujitoarei”, sezonul 5: data de lansare, trailer, distribuția, intriga și tot ce știm despre serialul de pe HBO Max

„Povestea slujitoarei”, sezonul 5: data de lansare, trailer, distribuția, intriga și tot ce știm despre serialul de pe HBO Max
3

de Andra Stana,

The Handmaid's Tale sezonul 5 se îndreaptă spre noi, iată tot ce știm despre următoarele episoade din serialul difuzat în lume de platforma Hulu, iar în România de HBO Max.

 [toc]

Vestea că The Handmaid’s Tale va continua cu sezonul 5 a fost confirmată în urmă cu doi ani. Povestea va fi adaptată după universul creat de autoarea Margaret Atwood, scrie whattowatch.com.

Anunțând vestea că va exista un nou sezon, showrunnerul Bruce Miller a declarat „Suntem încântați să putem continua să spunem aceste povești împreună cu distribuția și echipa noastră incredibilă și abia așteptăm să ne întoarcem.”

Nu știm dacă sezonul 5 va fi sau nu sfârșitul pentru „The Handmaid’s Tale”, dar cu siguranță vom fi lipiți de ecran când va fi difuzat.

Data de lansare „Povestea slujitoarei”, sezonul 5

Celebrul serial „Povestea slujitoarei”, difuzat în lume de platforma Hulu, iar în România de HBO Max, are deja stabilită data de lansare pentru sezonul cinci pe Hulu. Continuarea poveștii va aduce numeroase schimbări pentru toți eroii, dar mai ales pentru două dintre personajele principale, June Osborne (Elisabeth Moss) și Serena Joy Waterford (Yvonne Strahovski).

June Osborne (Elisabeth Moss) este pregătită de luptă în sezonul al cincilea al faimosului serial, despre care platforma Hulu a anunțat că se va lansa pe 14 septembrie 2022. Odată cu acest anunț, făcut public în iunie, au fost dezvăluite și două imagini din viitorul sezon.

Handmaid’s Tale season 5CR: HuluIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Care este intriga din The Handmaid’s Tale sezonul 5

Sezonul 4 s-a încheiat într-o notă foarte dramatică. June și alte supraviețuitoare din Gilead l-au bătut pe comandantul Fred Waterford până la moarte în pădure, lucru care va avea consecințe grave.

De asemenea, este posibil să începem să vedem un accent pe cel de-al doilea roman al lui Atwood, The Testaments, care este continuarea poveștii originale din The Handmaid’s Tale, deși, deocamdată, aceasta este doar o speculație.

Hulu descrie complotul sezonului 5 declarând::

„În sezonul 5, June se confruntă cu consecințele uciderii comandantului Waterford, în timp ce se luptă să își redefinească identitatea și scopul. Serena, rămasă văduvă, încearcă să își ridice profilul în Toronto, în timp ce influența Gilead se strecoară în Canada. Comandantul Lawrence lucrează cu mătușa Lydia în timp ce încearcă să reformeze Gilead și să urce la putere. June, Luke și Moira se luptă cu Gilead de la distanță în timp ce își continuă misiunea de a o salva și de a se reuni cu Hannah.”

Cine face parte din distribuția Povestea slujitoarei, sezonul 5

Ne așteptăm să vedem o mulțime de oameni revenind pentru sezonul 5 din The Handmaid’s Tale. Elisabeth Moss este programată să se întoarcă în rolul lui June și ar trebui să i se alăture membri ai distribuției de lungă durată, precum, Ann Dowd ca mătușa Lydia, Samira Wiley ca Moira, Yvonne Strahovski ca Serena Waterford și Madeline Brewer ca Janine.

Alți membri recurenți din distribuție care se așteaptă să revină sunt O-T Fagbenle în rolul lui Luke, Max Minghella în rolul lui Nick și Bradley Whitford în rolul comandantului Lawrence, precum și noii veniți în sezonul 4, cum ar fi McKenna Grace, care a jucat rolul doamnei Keyes.

Un nume important care părăsește serialul este Alexis Bledel. Actrița a interpretat rolul lui Emily Malek alias Ofglen în drama distopică premiată încă de la începuturile sale, în 2017. Alexis Bledel și-a anunțat retragerea neașteptată din serial printr-o declarație pentru Variety.

După ce m-am gândit mult, am simțit că trebuie să mă îndepărtez de The Handmaid’s Tale în acest moment”, a declarat ea pentru publicație.

Trailer Povestea slujitoarei, sezonul 5

Mulțumită lui Hulu, avem un trailer oficial. În timp ce de-a lungul anilor, mulți telespectatori l-au etichetat pe Fred ca fiind adevăratul personaj negativ al serialului, acest sezon pare să dezvăluie că „marele rău” al serialului a fost întotdeauna Serena Waterford. Fanii ar putea în sfârșit să aibă parte de confruntarea epică dintre June și Serena pe care unii dintre noi o așteptam.

Hulu a lansat un alt trailer pentru sezonul 5, care oferă o privire mai atentă la ceea ce va urma în noul sezon.

Sursa foto: Hulu, captură

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton