Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Povestea tristă a Ginei Pistol. Iubita lui Smiley a fost abandonată de mamă și crescută de bunică. „A lăsat-o la mine și a plecat”

Povestea tristă a Ginei Pistol. Iubita lui Smiley a fost abandonată de mamă și crescută de bunică. „A lăsat-o la mine și a plecat”

de Redactia Tvmania

Gina Pistol (40) este mama unei fetițe pe nume Josephine și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Smiley.

Cu toate acestea, nu multă lume știe cum a fost, de fapt, copilăria prezentatoarei de la Antena 1 și cine a avut grijă de ea atunic când a fost mică, scrie libertatea.ro.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic.

Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (Trivale, n.r.) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea.

Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani .” a spus bunica Ginei Pistol potrivit Wowbiz.

Gina Pistol și-a iertat tatăl și în prezent au o relație civilizată.

„Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă. ” a mai adăugat femeia care a avut grijă de blondină.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton