Homepage  / Ultimul număr

Poveşti din culisele emisiunii “Românii au talent”

Poveşti din culisele emisiunii “Românii au talent”

de Redactia Tvmania

Cum se vede din culise “Românii au talent”

Show-ul de la Pro TV se apropie de finală (va avea loc pe 25 aprilie), iar controversele şi părerile împărţite au început să apară. TVmania a fost pe platouri să ia pulsul celei mai pe val emisiuni de divertisment.

Primele două semifinale s-au văzut mai bine de pe platourile MediaPro din Buftea decât din faţa televizorului. Reacţiile oamenilor din public au coincis şi nu prea cu voturile românilor din faţa micilor ecrane (cam 5 milioane şi jumătate în minutul de maximă audienţă de la ora 21.44 din 1 aprilie).

Cei din sală (susţinători ai concurenţilor, ziarişti, dar şi Cătălin Măruţă, soţul Andrei, şi Laura Cosoi, iubita lui Smiley) au aplaudat îndelung prestaţiile unor finalişti precum Iustin Narcis Ianău, trupa Ballance şi Ţuţu Adrian, dar şi a unora care, din păcate, nu vor ajunge în marea finală.

Printre ghinionişti se numără şi trupa de dans Trouble: “Îmi pare rău de Trouble. O gaşcă frumoasă, care a ridicat sala în picioare şi-n preselecţie şi acum, în semifinală. A venit cu un moment nou, care mi-a plăcut şi cred că merita să ne mai încerce o dată cu talentul ei şi-n finală. Nu au ajutat-o voturile publicului”, a declarat Andi Moisescu pe blogul său.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton