Homepage  / Seriale / Seriale americane

Pregătește și CBS un serial cu zombi

Pregătește și CBS un serial cu zombi

de Redactia Tvmania

După „The Walking Dead”, „Fear the Walking Dead”, „iZombie”, „Z Nation”, „Ash vs. Evil Dead” fără să uităm de „In The Flesh” sau „Zombielonf”, CBS vrea și el propria porție de zombi și anunță că are în proiect adaptarea cărții „Dead Mann Walking”.

zombi

Morții-vii nu au fost niciodată atât de la modă! De pare că succesul lui „The Walking Dead” și spin-off-ul acestuia le-a dat idei celor de la CBS. Obișnuiți mai degrabă cu serialele polițiste („NCIS”, „Walker, polițist texan”, „Mentalist”…), decât cu cele postapocaliptice, cei de la CBS tocmai au anunțat că încep producția unui serial cu zombi, adaptat după cartea scriitorului Stefan Petrucha, „Dead Mann Walking”, anunță The Hollywood Reporter.

„Dead Mann Walking” spune povestea lui Hessius Mann, un detectiv executat pentru moartea soției sale, care revine la viață datorită unui drog miraculos. Devenit un fel de detectiv-zombi, el își începe propria sa anchetă pentru a descoperi adevăratul ucigaș al partenerei sale.

Simon Barry, creatorul serialului „Continuum”, ar trebui să se ocupe de scenariul serialului, a mai precizat The Hollywood Reporter.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton