Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Pregătiri intense pentru „Asia Express”. De ce și-a dat Alexandra Ungureanu cu carbon pe față

Pregătiri intense pentru „Asia Express”. De ce și-a dat Alexandra Ungureanu cu carbon pe față

de Redactia Tvmania

Alexandra Ungureanu face parte din noua grupă de concurenți din „Asia Express”. Artista a plecat deja spre filmările show-ului, care au loc anul acesta în Turcia, Georgia și Rusia. Pregătirile pentru noua experiență, pe care o va trăi alături de mama ei, au început însă cu câteva săptămâni înainte.

Pentru că va filma, în mare parte, fără machiaj și doar în pantaloni scurți, Alexandra Ungureanu a apelat la o serie de tratamente profesionale, totul pentru a avea un ten impecabil și o siluetă lipsită de imperfecțiuni, scrie click.ro. Astfel, încă de acum două luni, artista a început să facă mai multe tratamente neinvazive la o clinică din București, unde a urmat două proceduri: una pentru îmbunătățirea calității tenului și alta pentru remodelare corporală și eliminarea celulitei, mai scrie sursa citată.

Alexandra Ungureanu, Carbon Peel pentru un ten cu zero imperfecțiuni

Primul tratament urmat de Alexandra Ungureanu a fost unul cu laser Carbon Peel, care ar costa 700 de lei pe ședință. 

Tratamentul cu laser Carbon Peel este unul preferat de multe dintre vedetele de la Hollywood.

„Carbon Peel este denumit și Hollywood Peel întrucât celebritățile de peste ocean îl urmează inclusiv înainte de a participa la evenimente importante. Mi-am dorit să fac un tratament neivaziv, dar care să fie cât de eficient posibil și acesta a fost cel mai indicat pentru mine.

Se aplică o pastă de carbon care este mai apoi îndepărtată cu laser. În acest mod, se curăță și se închid porii, se elimină petele pigmentare și se obține acea strălucire naturală a pielii peste care, de multe ori, nu mai ai nevoie să aplic machiaj”, a spus cântăreața.

Alexandra Ungureanu a făcut și un tratament anticelulitic

Pentru a scăpa de celulită, noua concurentă de la „Asia Express” a ales să facă un tratament apreciat pe piață. VelaShape III este cunoscut pentru faptul că reduce celulita și tratează laxitatea pielii, iar prețul unei ședinte este de 350 de lei, în funcție de zona de aplicare, mai scrie sursa citată.

„Este tratamentul corporal pe care îl agreez foarte tare. E un tartam complex care este și eficient și mă și relaxează. Slăbește localizat, tratează celulita, remodelează și dă fermitate pielii corpului”, a explicat artista.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Alexandra Ungureanu (@alexandraungureanu)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton