Homepage  / Știri

Pregătirile pentru Gala Oscar sunt pe ultima sută de metri!

Pregătirile pentru Gala Oscar sunt pe ultima sută de metri!

de Redactia Tvmania

Agitația este în toi în interiorul teatrului Kodak din Hollywood, unde va avea loc decernarea din acest an a Premiilor Oscar. Pregătirile și repeția scenariului au luat startul încă de la începutul săptămânii, iar show-ul, care va dura trei ore, este așteptat să fie savuros, datorită prezentatorului Billy Crystal.

Producătorul executiv Don Mischer ne dă numai vești bune cu privire la programul pe care îl vom urmări duminică, pe 26 februarie.

„Billy se concentrează asupra ceea ce trebuie să facă. Îi iese de minune treaba asta. Am lucrat cu Billy ani de zile, și ăsta a fost mereu modul în care îi place să lucreze. Se întâlnește cu scenariștii timp de 3-4 seri pe săptămână. A făcut asta încă din ianuarie”, a spus Don Mischer într-un interviu acordat celor de la „Entertainment Weekly”.

Alegerea lui Crystal a fost „firească”

Billy Crystal a fost ales să prezinte Gala Oscar după retragerea cu scandal a producătorului Brett Ratner și a gazdei Eddie Murphy. Actualul producător spune că decizia de a-l alege pe Crystal a fost firească.

„Am fost fanul lui Billy încă de la început. Au fost o mulțime de prezentatori minunați ai Premiilor Oscar, dar când faci un top trei îi regăsești pe Bob Hope, Johnny Carson – ambii morți, primul în 2003, și al doilea în 2005, n.r.- și pe Billy Crystal”, a spus Mischer.

Se pare că Billy Crystal s-a făcut cu adevărat plăcut de cei de la Hollywood, pentru că descrierea lui este plină de cuvinte de laudă:

„Vrei pe cineva care să își dorească cu cu adevărat să fie acolo, să simtă că merită asta. Să se simtă confortabil (pe scenă, n.r.), să poată improviza. Billy este un asemenea om”, a spus producătorul galei.

Citește și:

Billy Crystal: Cele mai tari momente la Oscar

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton