Homepage  / Știri / Televiziune

Premieră la AXN. Când începe „Lista neagră: Răscumpărarea”. Serialul, spin-off al unui celebru serial

Premieră la AXN. Când începe „Lista neagră: Răscumpărarea”. Serialul, spin-off al unui celebru serial

de Andreea Hentea,

Difuzat de AXN din 20 septembrie, „Lista neagră: Răscumpărarea” se anunță palpitant încă de la primul sezon. Serialul „The Blacklist: Redemption” are în prim-plan o echipă de ași care dezamorsează catastrofe prin toată lumea.

Spin-off al excelentului serial „Lista neagră” (lansat în 2013 și difuzat de AXN și de Netflix), „Lista neagră: Răscumpărarea” (2017) îl implică acum pe misteriosul Tom Keen (Ryan Eggold) în noi aventuri. Acesta va avea alături o întreagă echipă de ași din diverse domenii.

El se aliază cu Susan Hargrave (Famke Janssen), o agentă strălucită, cu necruțătorul Matias Solomon (Edi Gathegi), cu hackerul Dumont (Adrian Martinez) și cu agenta Nez Rowan (Tawny Cypress).

Împreună, ei trebuie să rezolve situațiile grave pe care guvernul nu și le poate asuma. Totodată, Tom Keen află lucruri neașteptate despre trecutul său.

El o reîntâlnește, pentru câteva momente, și pe Elizabeth Keen (Megan Boone), protagonista serialului „Lista neagră”. De menționat că aceasta a ieșit din serial la sfârșitul sezonului opt.

Surprize de toate calibrele în noul serial de la AXN

Una dintre cele mai plăcute revederi din serialul care va avea premiera la AXN pe 20 septembrie va fi cea cu Ryan Eggold. Pe acesta l-am văzut între timp în rolul dr. Max Goodwin din „Spitalul Bellevue” / „New Amsterdam” (difuzat de Netflix).

Personajul său din „Lista neagră”, Tom Keen, este acum protagonist. Așa că jonglează în permanență cu noi provocări și află un secret care-i răstoarnă întreaga existență.

Premieră la AXN: Noul serial, un fel de «Misiune imposibilă» pentru micul ecran!”

Actorul a spus despre noul serial că „îl poți urmări chiar dacă nu ai apucat să vezi «Lista neagră», fiindcă primul episod al acestui spin-off prezintă personajele, le rezumă trecutul și ne familiarizează cu relațiile dintre ele.

Totodată, serialul ne prezintă și noua echipă care își va asuma toate misiunile periculoase. Vom vedea hackeri și tot felul de personaje incitante care se adună la un loc”.

El a mai adăugat că „«Lista neagră: Răscumpărarea» este un fel de «Misiune imposibilă» pentru micul ecran!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton