Homepage  / Știri / Televiziune

Celebra telenovelă „La Doña”, cu Aracely Arambula, revine la Pro 2! Când are premiera sezonul doi

Celebra telenovelă „La Doña”, cu Aracely Arambula, revine la Pro 2! Când are premiera sezonul doi
8

de Redactia Tvmania

La 4 ani de la difuzarea primului sezon din telenovela  „La Doña”, Pro 2 anunță difuzarea continuării producției.

Astfel, începând din 22 aprilie, de la ora 19.00, ne vom bucura în fiecare zi de două episoade din producția „La Doña povestea continuă”, care o are ca protagonistă pe Aracely Arambula. Telenovela intră pe tronsonul orar lăsat liber de producția mexicană „Sara”.

„La Doña povestea continuă”, este una dintre cele mai recente producții Telemundo și, la fel ca prima parte a poveștii s-a bucurat în țara de origine de audiențe mari. Sezonul 2 îi aduce în rolurile principale pe Aracely Arambula, Carlos Ponce, David Zepeda și Danna Paola.

Ce se întâmplă în sezonul doi  „La doña”

În finalul sezonului precedent, Altagracia (Arámbula) a decis să se retragă pentru a începe o nouă viață după ce fiica ei Monica (Danna) s-a căsătorit cu Saúl (Chocarro).

Doi ani mai târziu, Mónica și Saúl Aguirre continuă împreună, el ca avocat în fruntea Fundației Renacer și ea ca student la drept, iar împreună cu mătușa ei Regina se luptă pentru eradicarea violenței de gen. Acest lucru nu este pe placul mafioților, Saul devenind astfel victima lor în urma unei răpiri.

Îngrijorată de siguranța fiicei sale, La doña ia decizia de a se întoarce în Mexic pentru a-l căuta fără să-i pese că trebuie să facă față justiției și să se întâlnească din nou cu José Luis Navarrete (Zepeda), un om de afaceri cu care are multe probleme. Povestea devine și mai întunecată când dispare și Mónica și agentul León Contreras (Ponce) leagă acest fapt de o grupare de mafioți periculoși denumiți Los Arcoiris.

83039807_175820183697947_7487283845898260736_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu toate acestea, Altagracia este reticentă și crede că dușmanii ei sunt de fapt cei vinovați.

La dona nu este singura care va lupta pentru dreptate. Pe parcurs, va fi însoțită de Noelia Molina (Paola Fernández), o tânără de origine umilă care, de asemenea, îi caută pe cei responsabili de moartea surorii sale.

Cele două însoțite de León, vor forma o echipă cu un scop comun: să răzbune moartea celor dragi

Cine mai face parte din distribuție

Cel de-al doilea sezon al telenovelei La doña îi va avea în distribuție și pe actorii Kika Edgar, Eric del Castillo, Patricia Reyes Spíndola, Alejandra Barros și Marisela González.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton