Homepage  / Televiziune

Premieră la Survivor 2022. Ce se întâmplă diseară. Războinicii și Faimoșii, în lacrimi

Premieră la Survivor 2022. Ce se întâmplă diseară. Războinicii și Faimoșii, în lacrimi

de Roxana Mirea,

Ce se întâmplă diseară, 8 februarie, la Survivor România 2022, de la Pro TV. Va fi o ediție emoționantă, iar Războinicii și Faimoșii vor primi o veste care îi va face să izbucnească în lacrimi. De la 20:30, spectacolul revine cu o premieră: concurenții vor lupta în Jocul pentru Comunicare.

Ce se întâmplă diseară la Survivor 2022

Ediția din seara aceasta a emisiunii Survivor România 2022 de la Pro TV va fi una foarte emoționantă.  De la 20:30, spectacolul revine cu o premieră: concurenții vor lupta în Jocul pentru Comunicare! Emoțiile vor atinge cote culminante când aceștia vor afla miza probei. Cine va reuși să câștige și să aibă parte de o surpriză de acasă, aflăm curând.

Faimoșii și Războinicii au izbucnit în lacrimi după ce au aflat care este miza jocului.

Dorul este foarte puternic și îmi dă putere mai multă dacă știu ceva din partea lor”, a spus printre lacrimi Ramona Crăciunescu.

În momentul de față, cel mai mult mă gândesc la tată meu”, a spus și Relu.

Îmi doresc din suflet să îi văd. Mi-e dor tare”, a afirmat Cărălin Zmărăndescu, printre lacrimi.

Otilia: „Începe să devină foarte apăsător”

Pe de altă parte, Otilia povestește plângând faptul că Survivor România 2022 devine o competiție foarte apăsătoare. Faimoasei îi este dor de casă și de cei dragi.

„Începe să devină foarte apăsător, mai ales că nu ai cu cine să vorbești. Toți sunt atât de detașați. Mi-e dor de casă și de părinți, de oameni cărora le pasă”, a spus Otilia, la Survivor 2022.

Lupta pe traseu va fi una crâncenă, iar Elena Chiriac va avea nevoie de îngrijiri medicale.

Pe de altă parte, Ana Dobrovie, Relu Pănescu și Ramona Crăciunescu sunt cei trei concurenți care au fost votați de către colegii lor pentru eliminare. Dintre aceștia, cel sau cea care a obținut cele mai puține voturi de la cei de acasă va părăsi, în această seară, competiția.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton