Homepage  / Cinema / Vedete străine

Premiera mondială „Nu e vreme de murit” / „No Time to Die”. James Bond și-a făcut intrarea în stil mare

Premiera mondială „Nu e vreme de murit” / „No Time to Die”. James Bond și-a făcut intrarea în stil mare
15

de Andreea Hentea,

Cel mai recent film al francizei Bond, „Nu e vreme de murit” / „No Time to Die”, a avut premiera mondială la Londra, prezentându-se la înălțimea așteptărilor fanilor, scrie deadline.com. 

Marți seara, celebra Royal Albert Hall i-a întâmpinat în toată strălucirea pe invitații la premiera atât de așteptatului film nou din seria Bond. Cântecul de lebădă al lui Daniel Craig în postura de agent 007 a beneficiat de prezența câtorva membri ai familiei regale, dar și de numeroase vedete sosite să vadă noua aventură a lui James Bond. 

Amânată de câteva ori față de programarea inițială din primăvara anului 2020, premiera filmului „Nu e vreme de murit” s-a transformat în cea mai impresionantă lansare a unui film care a avut loc de la declanșarea pandemiei încoace. 

Strălucire coborâtă de pe ecran

„Londra a simțit că James Bond s-a întors”, a titrat presa.

„Priviți-ne unde suntem! Dorim să dedicăm acest film distribuției și echipei uimitoare, studiourilor MGM, Universal, producătorilor Barbara Broccoli și Michael G. Wilson și tuturor celor care au lucrat intens, în prima linie. Este o onoare pentru noi!”, a spus Daniel Craig pe scenă, înainte de începerea filmului, foarte emoționat și elegant în sacoul său de catifea de culoarea zmeurei. 

De altfel, ținutele spectaculoase au fost unul dintre atributele acestei seri care va rămâne în istoria francizei Bond.

Actrița franceză Lea Seydoux, interpreta lui Madeleine Swann, fosta iubită a lui Bond, a ales o rochie Louis Vuitton inspirată din anii ’30, cu paiete argintii și cu pelerină.

Lashana Lynch, interpreta unei agente noi din franciza Bond, a purtat o rochie bufantă galben canar, iar Billie Eilish, interpreta cântecelor din film, a avut o ținută all black, cu paiete, creație Gucci, compusă din tunică și pantaloni.

Ana de Armas, interpreta unei agente care colaborează cu Bond, a purtat o rochie neagră foarte decoltată, creație Louis Vuitton, cu bretele din strasuri, adânc despicată pe picior.  

Pe covorul roșu s-au mai aflat actrița și co-scenarista Phoebe Waller-Bridge, care le-a garantat tuturor că „Seara va fi sexy”, dar și interpretul antagonistului lui Bond, Rami Malek.

Actorul recompensat cu Oscar pentru „Bohemian Rhapsody” a povestit că s-a alăturat filmului fără ezitare, atunci când legendara producătoare a francizei, Barbara Broccoli, i-a adus personal scenariul în camera de hotel. „Când mai ai ocazia să vezi așa ceva?!?”, a spus tânărul actor.

Bond va călători pe toată planeta

„Nu e vreme de murit”, care a avut un buget de 250 de milioane de dolari, își începe turneul prin lume în această săptămână, urmând să fie lansat în 57 de orașe de pe glob.

Filmul intră pe 30 septembrie în cinematografele din Marea Britanie, Israel, Irlanda, Rusia, Portugalia, Olanda, Suedia, iar din 8 octombrie va rula în Statele Unite. În România, premiera este programată pentru vineri, 1 octombrie. 

Cary Joji Fukunaga, regizorul filmului, a spus: „În această perioadă, ne-a lipsit tuturor experiența de a vedea filmele la cinema, nu doar pentru a afla ce se întâmplă într-o poveste, ci și pentru a ne lăsa vrăjiți de ea. Sunt încântat  că al 25-lea James Bond se va vedea așa cum a fost menit: pe marele ecran”.

World premiere of the new Bond film in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Membrii familiei regale au luat parte la premiera filmului Bond

Așteptata premieră a filmului a fost onorată de prezența câtorva membri ai familiei regale. Prințul Charles și soția sa Camilla, ducesă de Cornwall, au fost prezenți la Royal Albert Hall, alături de prințul William și soția sa Kate Middleton, ducesă de Cambridge. (Vezi galeria foto)

Ducesa a strălucit într-o rochie aurie creație Jenny Packham, având una dintre cele mai admirate și impresionante ținute ale serii. Ducesa de Cornwall a ales o rochie lungă nuanța baby blue, cu paiete, creație Bruce Oldfield. „Mulțumesc majestăților voastre că ați fost aici și ați transformat această seară specială într-una și mai specială”, a spus Daniel Craig.

Pe covorul roșu au fost prezenți co-scenariștii Neal Purvis și Robert Wade, marele compozitor Hans Zimmer, Billie Eilish, interpreta pieselor din film, dar și alte vedete pe care le vom vedea în film, alături de Daniel Craig, printre care Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, David Dencik și Dali Benssalah.

Actrița Judi Dench, interpreta lui M, superiorul ierarhic al lui Bond, în șase filme, de la „Agentul 007 contra GoldenEye” / „GoldenEye” (1995)  și până la „007: Coordonata Skyfall” / „Skyfall”, a luat parte, de asemenea, la premieră, alături de foștii colegi. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton