Homepage  / Vedete străine

Când ar avea premiera pe Netflix documentarul realizat de Prințul Harry și Meghan Markle

Când ar avea premiera pe Netflix documentarul realizat de Prințul Harry și Meghan Markle
9

de Roxana Mirea,

După ce Prințul Harry și Meghan Markle au încercat să facă tot ce le-a stat în puteri ca să amâne lansarea documentarului lor pe Netflix, au existat speculații că seria documentară ar putea apărea anul viitor. Totuși, sursele declară că documentarul va apărea, totuși, anul acesta.

Când apare documentarul Prințului Harry și al lui Meghan Markle pe Netflix

Mult-așteptata serie-documentară Netflix a Prințului Harry și a lui Meghan Markle va avea premiera anul acesta, până la urmă. Documentarul este programat să fie lansat în decembrie, spun mai multe surse pentru Page Six.

Serialul ar fi fost amânat până în 2023, pe fondul reacției față de viitorul sezon al serialului Netflix „The Crown”, după cum a scris Deadline, luni. Dar, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, se pare că serialul va continua – și că toate problemele legate de acest documentar nu au avut nimic de-a face cu cel de-al cincilea sezon din „The Crown”.

Sursele de la Netflix au declarat pentru Page Six că au existat probleme între Prințul Harry, Meghan Markle și Netflix, deoarece aceștia doreau să șteargă orice comentarii incriminatoare pe care le-au făcut despre regele Charles al III-lea, regina consoartă Camilla Parker-Bowles, Prințul William și Kate Middleton.

Ducii de Sussex au fost, într-adevăr, cei care a dorit să amâne documentarul până anul viitor. Dar o persoană de încredere din industrie a declarat pentru Page Six: „Din câte știu eu, seria documentară va fi lansată anul acesta”.

Prințul Harry „e disperat și se agață de Meghan Markle ca o plută de salvare”. De unde vin noile declarații exploziveIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce controverse a stârnit noul sezon din „The Crown”

Netflix nu a anunțat încă o dată oficială de lansare, iar persoane din interior au spus că încă mai există probleme cu documentul pentru că Harry și Markle au făcut comentarii în el care contrazic ceea ce el a scris în viitoarea lui carte de memorii.

Noul sezon al serialului „The Crown” a stârnit numeroase critici, la doar câteva săptămâni după moartea reginei Elisabeta a II-a. Se pare că scenele îl arată pe noul rege Charles, interpretat de Dominic West, încercând o lovitură de stat împotriva mamei sale, interpretată acum de Imelda Staunton, pe vremea când era prinț de Wales, într-o întâlnire cu fostul prim-ministru britanic Sir John Major.

Acest lucru l-a determinat pe Sir John să declare pentru Mail on Sunday că întâlnirea nu a avut loc niciodată, catalogând scena drept „o grămadă de prostii malițioase”.

De asemenea, se crede că sunt multe scene care duc la moartea tragică a prințesei Diana, interpretată de Elizabeth Debicki, într-un accident de mașină, în Paris.

The Crown va fi disponibil pe Netflix începând cu 9 noiembrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton