Homepage  / Vedete / Vedete străine

Premieră pentru familia regală britanică. Mike Tindall, soțul nepoatei Reginei, s-a înscris la un show extrem de popular și la noi

Premieră pentru familia regală britanică. Mike Tindall, soțul nepoatei Reginei, s-a înscris la un show extrem de popular și la noi
10

de Andra Stana,

Mike Tindall a fost de acord să se alăture noilor concurenți ai emisiunii „I'm A Celebrity… Get Me Out Of Here”, varianta englezească a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, scrie Daily Mail. Tindall devine astfel primul membru al familiei regale care participă într-un reality-show televizat.

Soțul Zarei Phillips, Mike Tindall, va participa la „I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here”

Fostul jucător de rugby al Angliei, care este căsătorit cu Zara Tindall, cea mai mare nepoată a Elisabetei a II-a, ar urma să plece în jungla australiană luna viitoare.

După doi ani în care a fost filmat în Castelul Gwrych din nordul Țării Galilor, din cauza pandemiei de Covid-19, reality show-ul se întoarce în Australia.

Tindall, în vârstă de 43 de ani, care a ajutat Anglia să câștige Cupa Mondială de rugby din 2003, s-a căsătorit cu Zara Phillips, singura fiică a Prințesei Regale Anne și a primului soț al acesteia, căpitanul Mark Phillips, în 2011. Cei doi au trei copii, Mia, Lena și Lucas Tindall.

Premieră pentru familia regală britanică. Mike Tindall, soțul nepoatei Reginei, s-a înscris la un show extrem de popular și la noiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Premieră pentru Casa regală britanică

Fostul jucător de rugby va fi, se pare, primul membru al familiei regale care va participa într-un reality-show difuzat în prime time. Se zvonește că la show s-au mai înscris și Boy George, comediantul Seann Walsh și DJ-ul Chris Moyles.

Participarea lui Mike Tindall la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, varianta englezească, reprezintă „o lovitură masivă”. O sursă citată de cei de la Daily Mail a declarat: „Mike a participat la unele dintre cele mai importante momente din istoria regală, timp de generații întregi.”

„Este sigur că va fi discret, dar simpla lui prezență înseamnă că va fi un show de urmărit”, a mai explicat sursa.

Cum a cunoscut-o Mike Tindall pe viitoarea lui soție, Zara

Mike a devenit celebru când s-a alăturat echipei engleze de rugby în 2000. Trei ani mai târziu, el a ajutat echipa să câștige Cupa Mondială.

În 2003, Mike și Zara s-au cunoscut cu ajutorul Prințului Harry. Totul s-a întâmplat într-un pub din Sydney, unde cei trei sărbătoreau victoria echipei de rugby a Angliei la Cupa Mondială.

În ciuda faptului că sunt recunoscuți printre membrii familiei regale la evenimente precum funeraliile reginei, Mike și Zara nu sunt membri ai familiei regale care lucrează – spre deosebire, de exemplu, de prințul William și Kate Middleton – și, prin urmare, se descurcă singuri din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, ei locuiesc la Gatcombe, proprietatea din Cotswolds a mamei Zarei, prințesa Anne.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton