Homepage  / Știri / Televiziune

Premieră: Serialul „Dragoste infinită”, cu Burak Ozcivit și Neslihan Atagül, începe la Kanal D

Premieră: Serialul „Dragoste infinită”, cu Burak Ozcivit și Neslihan Atagül, începe la Kanal D

de Redactia Tvmania

În această seară, la ora 20:00, la Kanal D va debuta serialul “Dragoste infinită”, avându-i în rolurile principale pe doi dintre actorii deja cunoscuți publicului din România: Burak Ozcivit este cunoscut din serialul “Suleyman Magnificul”, în rolul lui Bali Bey, iar Neslihan Atagül a interpretat-o pe Neriman din serialul “Un destin la răscruce”.

Actorii au spus că rolurile bine conturate pe care le interpretează li se potrivesc mănușă și că atmosfera de pe platourile de filmare este plină de vervă.

Burak Ozcivit: “Știu că românii sunt fani ai serialelor turcești și mai știu că serialul va fi difuzat și în România, lucru care nu poate decât să mă bucure! Serialul aduce în prim-plan dragostea, cea fără de care totul ar fi cenușiu. Fiecare dintre noi a trăit o mare dragoste, cu toții ne regăsim în povestea personajelor principale”.

Neslihan Atagul: “Chiar dacă filmăm la foc continuu, ore întregi, atmosfera este relaxantă, iar în puținele pauze de la filmări pe care le avem ne amuzam copios, dansăm, mâncăm împreună. Fac o echipă extraordinară cu Burak, Kemal, partenerul meu din serial și sper ca starea noastră de bine să ajungă și la telespectatori. Vă invit să urmăriți o poveste despre dragoste care nu cunoaște margini”.

Povestea serialului „Dragoste infinită”, pe scurt

Serialul “Dragoste infinită” (în original “Kara Sevda”) aduce în fața telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student în ultimul an la inginerie minieră, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Fiind o fire rațională, acesta nu crede în miracole, și cu atât mai mult în miracolul dragostei. Însă lumea lui monotonă este întoarsă pe dos odată cu apariția lui Nihan (Neslihan Atagül) în viața sa.

Provenind dintr-o familie înstărită, Nihan trăiește în zona rezidențială a cartierului. Totuși, ea nu rezonează cu valorile mediului în care a crescut și se distanțează de lumea din care face parte.

Deși pare imposibilă, dragostea dintre Kemal și Nihan va depăși diferențele de poziție socială. Cei doi reușesc să rămână împreună până în ziua când Kemal este nevoit să plece din Istanbul pentru a lucra într-o mină. Ce nu știe tânărul este că și Nihan are un secret pe care trebuie să îl îngroape laolaltă cu dragostea lor.

Dragoste infinită

Iubirea celor doi va fi pusă la grea încercare și aceștia vor trebui să depășească nenumăratele obstacole ce stau în calea fericirii lor.

Înlocuitorul lui „Kosem” în grila Kanal D, serialul “Dragoste infinită” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00. 

Citește mai multe despre acest serial în noul număr TVmania, apărut pe piață luni, 20 martie:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton