Homepage  / Netflix

Când are premiera sezonul 2 din serialul Netflix „Sex/Life”. Primele imagini din noile episoade

Când are premiera sezonul 2 din serialul Netflix „Sex/Life”. Primele imagini din noile episoade

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! Netflix a anunțat când are premiera sezonul 2 din serialul „Sex/Life”. De asemenea, au fost publicate și primele imagini din noile episoade, unde îi putem revedea pe Adam Demos, Sarah Shahi și Mike Vogel, care îi interpretează pe Brad Simon, Billie Connelly și respectiv, Cooper Connelly.

Când are premiera sezonul 2 din serialul Netflix „Sex/Life”

„Sex/Life” a revenit pentru un nou capitol! Netflix a anunțat că sezonul 2 are premiera la începutul primăverii, pe 2 martie, mai exact. Odată cu data premierei a apărut și un teaser senzual, care prezintă noi dorințe pentru personajele serialului, care tânjesc după viețile pe care și le doresc.

Nu toată lumea are această dorință. Dorința de a ne trezi, de a nu mai fi somnambuli prin viețile noastre; de a nu mai încerca să facem ceea ce trebuie în timp ce negăm adevărul”, spune actrița Sarah Shahi în teaser. „Aceia dintre noi care o fac, pășesc în ape periculoase. Pentru că odată ce te trezești – odată ce ai prins măcar un mic gust – nu mai există cale de întoarcere.”

Serialul „Sex/Life” se bazează pe romanul lui BB Easton, „44 de capitole despre 4 bărbați”.

Pe de altă parte, protagoniștii Sarah Shahi și Adam Demos trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și în realitate. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul filmărilor pentru sezonul 1 al serialului.

Care este povestea din serialul Netflix „Sex/Life”

Sezonul 1 al serialului, lansat în iunie 2021, a urmărit-o pe Billie Connelly (interpretată de Shahi), soție și mamă casnică, a cărei viață confortabilă este întreruptă de amintirile despre viața ei libertină dinaintea căsătoriei și despre experiențele sexuale cu fostul iubit Brad Simon (Adam Demos).

După ce a devenit mama a doi copii și a renunțat la viața de la oraș pentru liniștea din Connecticut, începe să se întrebe dacă este cu adevărat fericită în noua etapă a vieții sale, alături de soțul ei, Cooper Connelly (Mike Vogel). Ea începe o aventură aprinsă cu Brad.

Primul sezon s-a încheiat cu un moment plin de suspans, cu Billie împăcându-se cu Cooper, care apoi a fugti înapoi la Brad cu speranța de a reaprinde povestea lor de dragoste sălbatică. Pe lângă Demos, Shahi și Vogel, în sezonul 2 din „Sex/Life” mai apar și Margaret Odette (Sasha Snow), Jonathan Sadowski (Devon) și Li Jun Li (Francesca). Printre noii actori se numără Craig Bierko (Mick), Cleo Anthony (Kam), Darius Homayoun (Majid), Dylan Bruce (Spencer) și Wallis Day (Gigi), scrie People.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton