Homepage  / Netflix

Când are premiera „Tânărul croitor”, sezonul 2. Anunțul făcut de Netflix și noi imagini din serial

Când are premiera „Tânărul croitor”, sezonul 2. Anunțul făcut de Netflix și noi imagini din serial

de Roxana Mirea,

Primul sezon din serialul „Tânărul croitor” („The Tailor”/ „Terzi) a avut premiera în mai 2023 pe Netflix și s-a bucurat de un real succes. După ce au vizionat cele 7 episoade, fanii așteaptă cu nerăbadare să vadă cum va continua povestea personajului interpretat de Çağatay Ulusoy. Ei bine, Netflix a făcut marele anunț. Iată când are premiera sezonul 2 din serialul „Tânărul croitor” / „The Tailor”.

Când are premiera sezonul 2 din serialul „Tânărul croitor”

Primul sezon din „Tânărul croitor”, cu Çağatay Ulusoy, a avut premiera pe Netflix pe 2 mai și s-a bucurat imediat de un real succes.

Producția spune povestea lui Peyami (Çağatay), un tânăr croitor care a moștenit talentul și afacerile de succes ale bunicului său. Odată cu moartea bunicului, Peyami își aduce tatăl bolnav mintal, pe Mustafa (Olgun Şimşek), la Istanbul ca să aibă grijă de el fără ca cei din jur să afle acest lucru. Viața lui Peyami ia o altă turnură în momentul în care se îndrăgostește de Firuze (Şifanur Gül), o clientă venită la probe pentru rochia de mireasă care ascunde multe secrete. Întâmplarea face ca aceasta să fie logodnica prietenului său cel mai bun, Dimitri (Salih Bademci).

După ce au vizionat cele 7 episoade, fanii de-abia așteaptă să vadă cum va continua povestea lui Peyami. Cert este că nu mai este chiar așa de mult până atunci. Netflix a anunțat că sezonul 2 din „Tânărul croitor” va avea premiera din 28 iulie.

Serialul a fost regizat de Cem Karci, care și-a pus amprenta asupra producțiilor „Trandafirul negru”, „Perla neagră”, “Gülperi” și “Hercai”. „Tânărul croitor” are la bază o poveste adevărată.

Recent, pe contul de Facebook, Netflix a publicat noi imagini din sezonul 2 din „Tânărul croitor”. „Să fie acestea primele imagini cu nunta din sezonul 2 Tânărul Croitor?”, este mesajul publicat de platforma de streaming în mediul online.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton