Homepage  / Vedete străine

Când are premiera „Viola come il mare”, serialul cu actorul Can Yaman în rol principal. Ce personaj interpretează

Când are premiera „Viola come il mare”, serialul cu actorul Can Yaman în rol principal. Ce personaj interpretează

de Anda Dincă,

„Viola come il mare” va fi difuzat și în România de postul AXN. „Culorile legii”/„Viola come il mare” are premiera marți, 7 martie. De la ora 21.00 vor fi difuzate episoade duble din noua producție.

Articol inițial

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii actorului Can Yaman (32 de ani), cel puțin pentru cei din Italia. Serialul pe care l-a filmat anul acesta la Roma și Palermo, “Viola come il mare”, va avea premiera pe 30 septembrie 2022 la postul Canale 5. Serialul regizat de Francesco Vicario și produs de Lux Vide în colaborare cu RTI are la bază romanul “Conosci l’estate?”, scris de Simona Tanzini.

„Viola come il mare” va avea 12 episoade, iar protagoniștii săi sunt actorul turc Can Yaman (cunoscut pentru rolurile din “Dulce-amărui”, “Vis de iubire” și “Dl. Greșeală”) și italianca Francesca Chillemi (“Carabinieri”). Can este singurul actor turc din distribuție, serialul fiind primul său proiect în limba italiană.

„Viola come il mare este un nou proiect frumos care va începe în septembrie. Mulțumită lui Luca Bernabei și companiei Lux Vide joc într-un serial italian”, a declarat Can.

Can Yaman își face în sfârșit apariția pe micile ecrane din Italia

În prim-planul poveștii se află frumoasa Viola Vitale (Francesca), o tânără jurnalistă de modă, care se mută de la Paris la Palermo (orașul ei natal), pentru a-l găsi pe tatăl pe care nu l-a întâlnit niciodată. Odată ajunsă la Palermo, Viola începe să lucreze la o redacție de stiri online și să investigheze cazuri de crimă. Așa îl cunoaște pe inspectorul Francesco Demir (Can), un bărbat devotat meseriei sale, dar care nu prea are încrede în oameni. Polițistul Francesco și jurnalista Viola vor lucra cot la cot ca să deslușească misterul unor crime care au loc în orașul italian.

Productia va fi prezentată și la ediția de anul acesta a Festivalului de Film de la Veneția, evenimentul dedicat serialului urmând să aibă loc pe 6 septembrie. Pentru acest proiect, Can a luat lecții de dicție în limba italiană, chiar dacă o vorbea fluent. “Eu mă simt foarte italian, simt că am o familie în Italia, am un loc de muncă. Mă simt ca unul dintre ei”, a declarat el mai de mult, citat de diregiovani.it.

Este prima oară când joc rolul unui polițist. Francesco Demir este un bărbat instinctiv, serios, muncitor, ironic, care glumește mereu cu femeile din jurul său”, a spus Can despre personajul său.

Can s-a înțeles de minune cu actrița Francesca Chillemi, aceasta fiind entuziasmată de colaborarea dintre ei. „Sunt foarte fericită să am facut parte din această distribuție, s-a creat o armonie frumoasă la filmări, cu Can, cu toți. Când se creaază astfel de legături, cum a fost a noastră, e frumos să vii la muncă”, a spus ea, citată de comingsoon.it.

Can va începe filmările la El Turco

Conform elevizyongazetesi.com, Can va începe luna aceasta lucrul la primul său serial realizat de Disney+ pentru Turcia. Producția se numește “El Turco”, iar filmările vor avea loc în Croația, Ungaria și Italia. De altfel, în luna august Can a fost să viziteze platourile din Ungaria. Uluç Bayraktar (“Intrusul”, “Alegerea”) va fi regizorul acestei producții, care va spune povestea soldatului Balaban Hasan.

După al doilea asediu al otomanilor asupra Vienei, în secolul al 17-lea, Balaban este găsit rănit. Ulterior, el se stabilește în satul italian Moena pe care îl eliberează de feudali, fiind supranumit El Turco. Deocamdată nu se știe cine va fi partenera lui Can în acest serial. Presa din Turcia a vehiculat până acum numele lui Hande Erçel (“Dragostea plutește în aer”), dar și pe cel al actriței italiene Greta Ferro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton