Homepage  / Televiziune

Care sunt premierele lunii martie la National Geographic și National Geographic Wild

Care sunt premierele lunii martie la National Geographic și National Geographic Wild
26

de Roxana Mirea,

Care sunt premierele lunii martie la National Geographic și National Geographic Wild. În luna martie, National Geographic celebrează femeile printr-o serie de documentare dedicate celor care au pavat drumul schimbării, fiecare în universul ei. În plus National Geographic se concentrează și asupra investigațiilor aviatice în cadrul noii serii „Dezastre în aer”  în cadrul căruia va fi prezentat un episod special despre accidentul fatal al baschetbalistului american Kobe Bryant.

National Geographic Wild aduce în atenție incredibilii prădători ai lumii: șerpii. Complecși, cu comportament specific și abilități extraordinare, șerpii joacă un rol esențial în menținerea echilibrului în ecosistem. Ei pot fi și prădători și pradă. Când o populație mare de pradă atrage și întreține o populație mare de șerpi, aceștia devin la rândul lor prada păsărilor, mamiferelor și chiar altor șerpi.

[toc]

Premierele lunii martie la National Geographic

„Traficanți pe auroport”

Chiar și în timpul pandemiei, contrabanda nu se oprește niciodată. După ce și-a ajustat tacticile din primele zile ale crizei COVID pentru a face față fluxului tot mai mare de narcotice care trec peste granițele terestre, Departamentul pentru Securitate Internă se întoarce acum în aeroporturile unde încep să revină călătoriile internaționale. Indiferent dacă narco-traficanții încearcă să se strecoare printr-un aeroport, port maritim sau vamă terestră, ofițerii vigilenți sunt în alertă maximă pentru a opri fluxul de contrabandă ilegală. Folosind toate instrumentele disponibile, DHS nu se va opri de la nimic pentru a prinde un contrabandist.

În premieră în fiecare joi, din 10 martie, de la 22:00

301_LockdownLockup_ToCatchASmuggler_LR_001Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

„Dezastre în aer”

Premierele lunii martie la National Geographic și National Geographic Wild. Prin reconstituiri captivante și imagini generate pe computer, seria „Dezastre în aer” descoperă adevărul din spatele catastrofelor răsunătoare din aviație.În cadrul acestei noi serii va fi prezentat un episod special despre accidentul fatal al baschetballistului american Kobe Bryant.

În fiecare joi, din 17 martie, de la 21:00

dezastre-in-aer-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 26

„Arsenalul spionilor”

Agenții folosesc diverse metode și tehnologii. Vă invităm să descoperiți gadgeturi uimitoare din spatele unora dintre cele mai interesante povești de spionaj din istorie, a minților ingenioase care le-au inventat și a agenților care le-au folosit, cu relatări din istoria antică până la intrigi din zilele noastre.

În fiecare luni, din 21 martie, de la 22:00

„Alaska: noua generație”

Chemarea sălbăticiei aduce o nouă generație în Alaska, ce renunță la confortul modern pentru a trăi după propriile reguli.

În fiecare miercuri, din 9 martie, de la 22:00

„Alaska-noua-generatie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 26

„Mașini colosale”

Vă invităm într-o fascinantă incursiune despre funcționarea celor mai mari mașini din lume, pentru a explora tehnologia de ultimă generație și ingineria de top din spatele dimensiunii lor gigantice.

În fiecare marți, din 1 martie, de la 22:00

masini-colosale-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 26

„Changemakers”

National Geographic celebrează femeile printr-o serie de documentare dedicate celor care au pavat drumul schimbării, fiecare în universul ei.

  • Impact cu Gal Gadot
  • Jane
  • Expediție: Amelia
  • Femei care schimbă lumea
  • Războinicele vikinge
  • Anne Frank: Versiunea nazistă

În fiecare marți, din 1 martie, de la 23:00

Premierele lunii martie la National Geographic Wild

DR. K: Urgențe Exotice cu șerpi

Dr. K și echipa sa examinează animale diverse, de la iepuri la pești și păsări. Dar o constantă în clinica acesteia sunt șerpii. Această echipă a tratat tot felul de șerpi, de la pitoni până la boa constrictor. În această compilație, vom vedea unele dintre cele mai sălbatice povești despre șerpi. Un piton mușcat de propria cină, un boa constrictor care vine pentru un control și scapă în timpul radiografiei și un șarpe ce are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă pentru a i se salva viața.

De duminică, 6 martie, de la 19:00

Șerpii la oraș

Premierele lunii martie la National Geographic și National Geographic Wild. În zilele caniculare, șerpii din Africa de Sud sunt cei mai periculoși. Pentru vânătorii profesioniști de șerpi Simon Keys și Siouxsie Gillett, acesta este un sezon foarte solicitant.

De duminică, 6 martie, de la 20:00

Premierele-lunii-martie-la-National-Geographic-Wild-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  20 / 26

Orașul șerpilor: Baby Snakes

Vă invităm să urmăriți cele mai interesante povești despre puii de șerpi.

De duminică, 27 martie, de la 19:00

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton