Homepage  / Televiziune

Premierele lunii noiembrie 2022 la National Geographic și National Geographic Wild

Premierele lunii noiembrie 2022 la National Geographic și National Geographic Wild

de Andra Stana,

Luna noiembrie aduce în atenția publicului National Geographic noi serii documentare. Printre cele mai importante premiere ale acestei luni se numără: „Ultima bătălie a lui Hitler” sau „Călătorii cu trenul văzute de sus”.

Pe National Geographic WILD fiecare sâmbătă și duminică este dedicată seriilor documentare care vor prezenta extraordinara lume a Africii. Printre premiere se numără: „Întâlnire cu gorile”, „Migrația animalelor”, „Salvarea girafelor” și „Lacul Tanganyika: inima albastră a Africii”.

Care sunt premierele lunii noiembrie la National Geographic și National Geographic Wild

 [toc] 

Premierele lunii noiembrie 2022 la National Geographic

OCEANUL PE USCAT

Al patrulea sezon al seriei documentare „Oceanul pe uscat” va reda noi povești prin intermediul mărturiilor exploratorilor și arheologilor, combinând explorările subacvatice cu vizualizări revoluționare, această serie dezvăluie dovezile din spatele misterelor subacvatice. Telespectatorii vor descoperi ce se află cu adevărat în adâncuri, sub ultimele nituri.

În fiecare luni, din 14 noiembrie, la 21:00

ULTIMA BĂTĂLIE A LUI HITLER

Un general german la sediul Gestapo din orașul Zwolle. (Holdout II Productions Inc./Sean F. White)

La 6 iunie 1944, Aliații debarcă în sfârșit trupe în Normandia pentru a deschide frontul de vest. Dar, după surpriza debarcărilor din Ziua Z și a avansurilor Aliaților, loialiștii naziști se sapă, hotărâți să mențină o stăpânire nemiloasă asupra orașelor, cetăților și fortărețe pentru a apăra cel de-al Treilea Reich. Acestea sunt poveștile unor oameni disperați ce poartă lupte disperate la limita înfrângerii, nu doar pentru victorie, ci pentru supraviețuire.

În fiecare luni, din 28 noiembrie, la 22:00

CĂLĂTORII CU TRENUL VĂZUTE DE SUS

Linia Bergen este o rută importantă pentru trenurile de marfă care transportă mărfuri în toată Norvegia. (Renegade Pictures)

Această serie documentară în șase părți va urmări unele dintre cele mai remarcabile călătorii feroviare din lume, atât de la înălțime cât și de la sol, purtând telepectatorii într-o adevărată aventură a vieții. Seria va prezenta imagini deasupra unui peisaj spectaculos și va explora ingineria excepțională, cât și oamenii care întrețin și conduc aceste căi ferate incredibile, precum și pe cei care locuiesc alături de ele.

În fiecare marți, din 15 noiembrie, la 21:00

INGINERIE ABANDONATĂ

Seria documentară prezintă explorarea numeroaselor situri abandonate; fragmente uitate ale unor incredibile realizări inginerești, orașe fantomă întinse, complexe industriale derutante și rămășițe sinistre din conflicte sângeroase. Fiecare epavă își spune propria poveste unică despre cum și de ce a fost construită și care au fost factorii care le-a degradat.

În fiecare marți, din 1 noiembrie, la 21:00

COMORI PIERDUTE ALE EGIPTULUI

Egipt – Eissa Zidane ține în mână unul dintre artefactele lui Tutankhamon. (Windfall Films)

În Egipt se află cea mai bogată sursă de comori arheologice de pe planetă. În această serie, camerele de filmat urmăresc echipele din Egipt pe prima linie a arheologiei, prin intermediul unei cercetări complete. Arheologii se vor întrece pentru a desluși secretele acestei civilizații ajungând pe sub piramide, descoperind morminte pierdute de mult timp și dezgropând mumii vechi de 3000 de ani.

În fiecare duminică, din 20 noiembrie, la 21:00

Premierele lunii noiembrie 2022 la National Geographic Wild

În luna noiembrie telespectatorii National Geographic WILD vor descoperi extraordinara lume a Africii prin intermediul celei mai faimoase faune africane din lume. Leii, rinocerii, gheparzii, girafele, antilopele, hipopotamii, leoparzii, zebrele și elefanții africani, printre multe altele, s-au adaptat la cerințele unice ale regiunii lor, ridicându-se pentru a face față provocărilor zilnice într-un mod extraordinar. Printre premiere se numără: Întâlnire cu gorile, Migrația animalelor, Salvarea girafelor și Lacul Tanganyika: inima albastră a Africii

Premiere în fiecare sâmbătă și duminică, de la 19:00

SALVATORII ANIMALELOR: VETERINARI LA ȚARĂ

La 160 km sud de Atlanta, doi vechi prieteni, Dr. Hodges și Dr. Ferguson dețin și operează Critter Fixer Veterinary Hospital. Împreună cu personalul lor, Hodges și Ferguson tratează și îngrijesc peste 20.000 de pacienți. Între vizitele de urgență la cabinet și apelurile de la fermă în toată zona rurală a Georgiei, cei de la Critter Fixer sunt în mod constant asaltați cu cazuri unice care se găsesc doar la țară.

Începând de vineri, 7 noiembrie, de la ora 19:00

DR. OLE: VIAȚA ÎN SĂLBĂTICIE

Dr. Ole Alcumbrac este proprietarul White Mountain Animal Hospital, o clinică de animale cu servicii complete din Pinetop, Arizona, care se ocupă de tot felul de animale, de la pisici și câini până la animale exotice. Dar acest „om sălbatic”, care se autodefinește ca atare, nu este un medic veterinar obișnuit, iar munca sa din afara clinicii este cea care îl entuziasmează cel mai mult. Fie că se deplasează cu elicopterul în jurul țării în misiuni de salvare și relocare, fie că lucrează cu specii sălbatice și periculoase în două dintre parcurile de animale sălbatice din Arizona (unde este veterinar rezident), fie că zboară în Mexic pentru a efectua lucrări dentare de urgență pe jaguari, nicio zi nu este la fel pentru Ole.

De la aducerea pe lume a unor pui de tigru la The Bearizona Wildlife Park, la salvarea condorilor sau vaccinarea oilor din specia pronghorn din cabina de pilotaj a unui elicopter… în fiecare zi există un nou caz – și o nouă aventură. La fel ca animalele sălbatice de care are grijă, Dr. Ole Alcumbrac nu poate fi îmblânzit!

Pe 31 octombrie, de la ora 19:00

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton