Homepage  / Cinema

Premierele zilei, 31 decembrie: „Clifford: Marele câine roșu” și „Tabăra” intră în cinematografe

Premierele zilei, 31 decembrie: „Clifford: Marele câine roșu” și „Tabăra” intră în cinematografe

de Andreea Hentea,

Din 31 decembrie sosesc în cinematografe simpatica animație „Clifford: Marele câine roșu”, o poveste despre bunătate, afecțiune și acceptare a celor diferiți, dar și filmul românesc independent „Tabăra”, care vorbește despre dependența adolescenților de tehnologie și de conflictele continue cu adulții care decurg de aici.

„Clifford: Marele câine roșu”

Când stăpâna lui, mica Emily (Darby Camp), își exprimă dorința de-a nu mai fi hărțuită de ceilalți copii la școală, Clifford, un cățel roșu, mititel și adorabil, se transformă într-un cățel la fel de simpatic, dar uriaș, care crește printr-o magie specială, uluindu-i pe cei din jur. De-aici se nasc multe aventuri în parc, la școală sau la veterinar, de-a lungul cărora nimeni nu știe ce va face Clifford și la care participă întreaga lui familie. Toate vorbesc, cu umor și ingeniozitate, despre toleranță, afecțiune și despre răbdarea și înțelegerea pe care o avem față de ceilalți.

O: Clifford the Big Red Dog, SUA/Canada, 2021 R: Walt Becker D: Rosie Perez, Darby Camp, Sienna Guillory, John Cleese, Jack Whitehall, David Alan Grier, Izaac Wang.

„Tabăra”

Filmul independent „Tabăra”, cel mai recent proiect al trupei „5GANG”, spune, cu umor, povestea unor adolescenți care ajung într-o tabără menită să-i vindece de dependența de tehnologie, care îi ține permanent conectați la ecranele telefoanelor mobile și la conturile de pe rețelele de socializare. Numai că totul scapă curând de sub control, iar adulții din preajmă devin niște intruși. Alături de adolescenții Andrei Șelaru și Smaranda Știrbu (adică vloggerul Selly și iubita lui), în rolurile maturilor îi vedem pe Angel Popescu, Matei Dima, Mădălina Bellariu Ion, Vali Dobrogeanu și Cosmin Cernat.

O: Tabăra, România, 2021 R: Vali Dobrogeanu D: Andrei Șelaru, Smaranda Știrbu, Angel Popescu, Matei Dima, Mădălina Bellariu Ion, Vali Dobrogeanu, Cosmin Cernat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton