Homepage  / Vedete / Vedete străine

Premiile Oscar 2021. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cea mai așteptată gală

Premiile Oscar 2021. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cea mai așteptată gală
19

de Redactia Tvmania

După un an de absență al evenimentelor cu fast în lumea cinematografică, o parte din vedete au avut ocazia să se îmbrace la patru ace pentru a reveni pe covorul roșu de această dată la gala Premiilor Oscar 2021

Nimic nu concurează cu premiile Oscar. Sezonul premiilor din 2021  s-au simțit ca o revenire la normalitate, deși o parte dintre nominalizați au fost prezenți și prin videocall-uri.

Un eveniment complet în persoană desfășurat în două locații pentru a adera la măsurile de siguranță COVID-19, a scos la iveală cei mai cunoscuți actori într-un mod pe care nu l-am mai văzut de mai bine de un an. 

Candidații și prezentatorii nopții au au strălucit datorită marilor case de modă purtând ținute realizate manual. Drama colecției Valentino, primăvara / vara 2021, a lui Pierpaolo Piccioli, a venit pe covor prin rochia iridiscentă purtată de Carey Mulligan, decorată în perle și paiete. Regizorul Regina King a strălucit într-o rochie personalizată Louis Vuitton proiectată de Nicolas Ghesquière și acoperită cu cristale Swarovski.

Moda a fost unită de sentimentul de măreție care a definit evenimentul de zeci de ani. Fiecare vedetă a avut modul său de a aborda conceptul  Oscar, dar toate au onorat spiritul ceremoniei.  Amanda Seyfried a uimit cu pliuri roșii Armani Privé care s-au curbat în forma unei petale de flori. La fel de atrăgătoare a fost și rochia  Valentino galben fluorescent de mătase purtată de Zendaya. 

După un an tumultuos în care chiar și a vedea un film într-un cinema era aproape imposibil, spectacolul Oscar a căpătat alt sens. Cu câteva luni în urmă, ideea ca vedetele să defileze în haine scumpe ar fi fost nepotrivită. Dar, pe măsură ce lumea se redeschide încet, a început o nostalgie colectivă. Între timp, există frumusețe în noile versiuni adaptate ale evenimentelor perene. Dacă parada din 2021 a participanților la Oscar îmbrăcați elegant demonstrează ceva, glamourul se poate simți în continuare extraordinar.

HALLE BERRYIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

 

 

Credit foto/HEPTA

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton