Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Prezentatoarea tv care a trăit un coșmar în sarcină: „Am avut endometrioză, cerclaj și Covid-19”

Prezentatoarea tv care a trăit un coșmar în sarcină: „Am avut endometrioză, cerclaj și Covid-19”
4

de Redactia Tvmania

Diana Pârvu, care a prezentat rubrica meteo de la Kanal D, a trecut printr-o perioadă grea. Însărcinată în luna a opta, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală în luna decembrie, vedeta tv a fost confirmată acum cu virusul Covid-19.

Într-un mesaj pe Instagram, Diana Pârvu a povestit că a crezut că a răcit, pentru că avea dureri de cap și simțea că îi ard ochii. Abia mai târziu și-a dat seama că este vorba de Covid.

„A început ca o răceală, ca o viroză, îmi curgea nasul foarte tare, aveam dureri de cap, dureri în tot corpul, simțeam că-mi ard ochii, deși nu aveam temperatură, frisoane, transpiram foarte rău noaptea, gât uscat și o somnolență de neexplicat, am dormit non stop 20 de ore.

În a șaptea zi mi-am pierdut mirosul. Nu puteam să iau ca gravidă decât paracetamol și vitamine.

Am avut noroc, a fost o formă ușoară, nu am ajuns la spital pe aparate. Acum, după Covid, nu mai mi-e frică nici de anestezie, nici de cezariană!”, a povestit Diana, în jurnalul ei de pe Instagram.

Diana Pârvu, care a prezentat rubrica meteo de la Kanal D, a trecut printr-o perioadă grea (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Vedeam Covid-ul ăsta ca pe un balaur”

Tânăra a mai mărturisit că s-a speriat de infectarea cu Covid. A avut chiar și un atac de panică, dar medicul a fost cel care a liniștit-o.

“M-am speriat maxim! Vedeam Covid-ul ăsta ca pe un balaur care mă omoară! A fost ca o răceală mai gravă până la urmă. În ultimele trei săptămâni am trăit cu frică pentru că, gravidă în 30 de săptămâni și ceva, am avut Covid! Testele au ieșit pozitive, mai întâi cele rapide, apoi PCR-ul.

Am făcut un atac de panică, căci, dacă eu ajungeam pe aparate, era foarte greu pentru copilul meu. Medicul m-a liniștit și mi-a zis că bebelușul nu este afectat, că el percepe acest virus ca pe o viroză. Norocul meu că medicul meu mi-a prescris toată sarcina vitamine”.

A fost o sarcină cu probleme

Tot prin intermediul instagram, Diana Pârvu a povestit și despre faptul că a avut o sarcină cu probleme, pe care a obținut-o cu greu, din cauza faptului că suferea de endometrioză, și că nu a scăpat nici de cerclaj.

„Am facut aceasta procedura pentru a-mi putea relua, mare parte dintre activitatile cotidiene.
Nu mi-as fi dorit sa fiu tintuita la pat pana nasc. 
Acum ma simt bine, am crampe dar nimic insuportabil”, a scris vedeta tv la finalul lui decembrie.

Fetița Dianei Pârvu urmează să vină pe lume pe 15 aprilie. Cea mică va primi numele de Jaqueline Marie.

Foto: www.instagram.com/dianaparvu

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton