Homepage  / Știri / Televiziune

Cine ar putea fi prezentatorii „Dancing on Ice: Vis în doi” (Antena 1)

Cine ar putea fi prezentatorii „Dancing on Ice: Vis în doi” (Antena 1)

de Andra Stana,

„Dancing on Ice: Vis în doi” este marea noutate a grilei de primăvară a Antenei 1. Show-ul de dans începe sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00. Iată cine ar putea fi prezentatorii noii emisiuni.

Cine va prezenta „Dancing on Ice: Vis în doi”

Adaptarea românească a formatului britanic „Dancing on Ice” începe în martie la Antena 1. Show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi este emisiune de tip concurs în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Dacă numele concurenților au fost deja anunțate, ce nu se știe încă sunt numele prezentatorilor noului show. Până la o informare oficială, fanatik.ro scrie că pe lista scurtă s-ar afla Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor. În ceea ce îl privește pe Ștefan Bănică, acesta ar fi dorit la cârma emisiunii de către producătoarea Mona Segall. Cei doi au lucrat împreună și la „Dansez pentru tine”.

Astfel, Ștefan Bănică Jr. ar putea deveni din nou prezentatorul unei emisiuni în care se dansează. Artistul a prezentat ani de zile show-ul „Dansez pentru tine”, la Pro TV. Alături de el s-ar afla Irina Fodor, cea care a prezentat până acum „Chefi la cuțite”, „Asia Express” și mai noul „Chefi fără limite”.

Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, a fost cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la cârma sezonului 9 „Chefi la cuțite”. Irina a mai fost implicată în trecut în proiecte TV realizate de postul Pro TV. A fost co-prezentatoarea emisiunii „Vocea României”, iar în 2018 a avut propriul show de weekend la același post TV intitulat „Inspirația de weekend!”

Juriul „Dancing on Ice: Vis în doi”

Difuzat în direct, show-ul „Dancing on Ice” va fi jurizat de patru profesioniști în domeniul dansului și al patinajului, nimeni alții decât Mihai și Elwira Petre, Simona Pungă și Cornel Gheorghe.

În fiecare sâptămână, cei patru jurați vor nota performanțele pe gheață ale celor nouă cupluri de vedete ce au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi.

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi și vor oferi dansuri memorabile alături de alți nouă patinatori profesioniști, pentru vise ce merită a fi împlinite.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton