Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prietenele Ducesei de Sussex rup tăcerea: cum este Meghan Markle cu adevărat

Prietenele Ducesei de Sussex rup tăcerea: cum este Meghan Markle cu adevărat

de Redactia Tvmania

De când a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle este în permanență în atenția tuturor, dar atacurile tot mai virulente ale presei din ultima vreme au făcut-o să clacheze. Tocmai de aceea, cinci dintre prietenele ei au spus totul despre adevărata Meghan în exclusivitate pentru publicația People. 

 

Pentru prima oară de când Meghan Markle face parte din familia regală britanică, o parte dintre prietenele ei s-au decis să rupă tăcerea și, într-un interviu pentru publicația People au dezmințit zvonurile despre relația tensionată dintre ducesă și tatăl ei, dar au povestit și despre noua ei viață la Palatul Kensington. Cele cinci prietene, care au dorit să rămână anonime, și-au justificat alegerea de a vorbi tocmai acum:
„Meg s-a retras și a îndurat în tăcere toate aceste minciuni. Ne temem de impactul pe care aceste lucruri îl au asupra ei. E greșit să faci pe cineva să trăiască o asemenea traumă emoțională, lăsați-o în pace măcar cât e însărcinată!, a spus o fostă colegă de platou a fostei actrițe.

Iată ce au ținut prietenele lui Meghan să se afle despre viața ei și a Prințului Harry

Meghan și Harry încearcă să ducă o viață cât se poate de normală

„Toate am fost la ei acasă (Nothingham Cottage – pe proprietatea Palatului Kensington). Este un loc mic, pe care ea l-a făcutprimitor, dar percepția asupra stilului lor de viață și realitatea sunt două lucruri total diferite. Meg gătește pentru ea și pentru Harry în fiecare zi. Nu există bucătar sau valet acolo”, a povestit una dintre prietene.

 

 

Ducesa de Sussex este o gazdă excelentă

„Am petrecut câteva zile împreună recent. Soțul ei era în oraș, la lucru. În camera pe care a pregătit-o pentru mine, era o lumânărică lângă pat, papuci și un halat. Am fost doar noi două în casă. Ea a făcut cele mai grozave feluri de mâncare. A făcut ceai în fiecare zi. Ploua și era mocirlă afară, așadar cățeii s-au murdărit din cap până în picioare – ea i-a curățat cu prosoape. Iubește atât de mult animalele, își iubește atât de mult prietenii, îi place să-i hrănească și să aibă grijă de ei – nimic din toate astea nu s-a schimbat”, a spus altă prietenă a lui Meghan. O dovadă recentă vine și din partea makeup artistului Daniel Martin, bun prieten al lui Meghan, care a postat o fotografie pe Instagram, în care îi mulțumește lui ducesei că este o gazdă atât de bună, care l-a răsfățat cu avocado.

Că are o familie-problemă nu e un lucru nou!

Prietena lui Meghan a povestit că cei doi frați vitregi ai lui Meghan nu au făcut niciodată parte cu adevărat din viața ei. Paradoxal, acum susțin contrariul și o denigrează pe Ducesa de Sussex de câte ori au ocazia, pentru bani și pentru faimă… Cât despre tatăl ei, Thomas Markle, „acesta știe cum să ia legătura cu ea. El nu o sună niciodată, nu îi trimite mesaje niciodată. Este extrem de dureros.” Înainte de nunta cu Harry, el nu a vrut să-i răspundă la telefon. Atunci, ea i-a scris o scrisoare: „Tată, am inima frântă. Te iubesc! Am un singur tată. Te rog, nu mă mai victimiza în media, ca să ne putem repara relația”. Asta nu s-a întâmplat, din păcate, Thomas Markle continuând să dea detalii despre fiica lui în presă. Meghan, deși este devastată, „încă mai ține la tatăl ei”.

 

Meghan nu este „Ducesa dificilă”

Înainte de a semărita cu Harry, i s-a spus Bridezilla, pentru că i-ar fi înnebunit pe cei care se ocupau de nunta lor cu pretențiile ei nejustificate. Prietenii ei se jură că nu e adevărat, că ducesa de Sussex nu este nici „Uraganul Meghan” și nici „Ducesa dificilă”. Nu a obiectat nimic cu privire la tiara pe care a purtat-o și nici nu a cerut ca în biserică să fie pulverizat nu știu ce parfum. „Meghan a fost extrem de recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea echipa de la Palatul Kensington.”

Este o prietenă adevărată

Toate cele cinci prietene ale lui Meghan au descris-o ca fiind generoasă, sinceră, calmă, amuzantă și gata oricând să sară în ajutor la nevoie. Dacă am vreo problemă, mă gândesc mereu că trebuie să vorbesc cu Megț, spune una dintre colegele ei. Vorbim zilnic. Iar primul lucru pe care îl aud de la ea este: „Ce fac copiii? Ce faci tu? Pur și simplu nu mă lasă să întreb despre ea până nu află totul despre mine”.

Corespondentul regal Keir Simmons consemnează că este imposibil ca toți acești prieteni să vorbească despre Meghan fără aprobarea ei și a lui Harry, cu siguranță de aceea și-au și păstrat anonimatul. Se știe că prietenele apropiate, cum are fi Jessica Mulroney, nu i-au pomenit niciodată numele în public. Tocmai de aceea, Simmons a fost foarte impresionat: „Nu cred că am auzit vreodată prieteni ai unui membru al familiei regale vorbind astfel despre acesta”. Iar asta spune multe despre adevărata Meghan Markle, care este, se pare, altfel decât vrea presa să o zugrăvească…

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton