Homepage  / Știri

Prietenele iubitei lui Vladimir Putin sunt disperate. Ce o imploră pe Alina Kabaeva să facă

Prietenele iubitei lui Vladimir Putin sunt disperate. Ce o imploră pe Alina Kabaeva să facă
9

de Roxana Mirea,

Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, s-ar ascunde în Elveția împreună cu cei patru copii pe care îi are cu liderul de la Kremlin. După ce s-a întocmit o petiție pentru ca Alina să fie expulzată din Elveția, acum a ieșit la iveală faptul că prietenele ei o imploră să îl convingă pe Putin să renunțe la războiul pe care l-a declanșat în Ucraina.

Prietenele o imploră pe iubita lui Putin să-l convingă să pună capăt războiului

Prietenele Alinei Kabaeva, „Eva Braun” a lui Vladimir Putin, o roagă să meargă la Moscova pentru a-l convinge să pună capăt războiului, în contextul în care ea se confruntă cu expulzarea din Elveția.

Prietenele Alinei o imploră să meargă la Putin și să-l convingă să pună capăt războiului”, a declarat o sursă pentru Page Six. „Nu pare să asculte pe nimeni, dar poate pe ea ar asculta-o.”

Sursa a adăugat: „Putin este înconjurat de inele și inele de securitate. Alina spune că nu știe dacă poate ajunge la el – și chiar dacă ar face-o – nu știe dacă va putea să iasă din nou pentru a fi cu copiii lor.”

Președintele rus și-a ascuns iubita și pe copiii lor în Elveția. Kabaeva, gimnastă câștigătoare a medaliei de aur olimpic, ar avea patru copii – doi băieți și fete gemene – cu Putin, în vârstă de 69 de ani, deși cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru.

Copiii s-ar fi născut în Elveția și toți au pașapoarte elvețiene, potrivit unei surse, care spune că Alina, în vârstă de 38 de ani, ar deține pașapoarte sub mai multe nume și naționalități diferite. Alina Kabaeva s-ar ascude împreună cu copiii într-o cabană privată de lux deținută de o persoană loială lui Putin, lângă granița cu Franța.

În timp ce guvernul elvețian nu are informații solide dacă Alina Kabaeva și copiii se adăpostesc în țară, sursa a adăugat: „Alina ar putea călători sub mai multe nume și pașapoarte diferite. Ea zboară cu avioane private și nu ar risca să călătorească sub propriul ei nume.” Între timp, peste 50.000 de oameni au cerut ca Alina Kabaeva și copiii ei să fie expulzați din Elveția, pe fondul acțiunilor lui Putin.

Rhythmic gymnastics. Moscow Grand Prix. Day Two. IndividualsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Petiție pentru ca Alina Kabaeva să fie expulzată din Elveția

Cetățenii Ucrainei, Rusiei și Belarusului au făcut apel la Confederația Elvețiană cu o petiție intitulată „Conectați-o pe Eva Braun cu Führerul ei” – asemănând-o pe Kabaeva cu amanta și soția lui Hitler, Braun – pe Change.org.

Ea este soția preferată a dictatorului delirant și a criminalului de război care a atacat Ucraina în ultimele săptămâni”, se arată în petiție.

„Pentru prima dată în istoria modernă, țara voastră și-a încălcat neutralitatea, ceea ce nici măcar nu a făcut față de Germania nazistă în secolul al XX-lea, și s-a alăturat sancțiunilor împotriva lui Putin și a împrejurimilor sale. Și acum amanta lui preferată cu copiii ei se ascund la granițele statului tău!”

Decizia Elveției de a nu rămâne neutră și de a adopta o poziție dură față de Rusia a surprins pe mulți din comunitatea internațională. Consiliul Federal Elvețian a anunțat pe 28 februarie că a înghețat activele unei liste de persoane și companii rusești de profil înalt.

„Vrem să vă reamintim că Alina Kabaeva nu este doar o femeie care s-a pătat cu o asociere cu dictatorul rus, ci și o criminală împotriva umanității. În special, ea s-a numărat printre inițiatorii proiectului de lege, care în Rusia a fost numită „legea ticăloșilor” sau „legea lui Dima Yakovlev”

Această mișcare a privat mii de orfani ruși de posibilitatea de a fi adoptați în străinătate. În consecință, multe cereri deja deschise în acel moment pentru adopția de copii grav bolnavi au fost anulate, iar solicitanții de îngrijire medicală calificată pur și simplu au murit”, se mai arată în descrierea petiției.

Kabaeva a devenit membru pro-Kremlin în parlament pentru opt ani.

De asemenea, s-a raportat că Putin și-a ascuns și prima soție, Lyudmila Shkrebneva și pe cele două fiice ale lor într-un „oraș subteran” din Siberia.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton