Homepage  / Vedete străine

Prietenul prințului Harry și al lui Meghan Markle sărbătorește anunțul bebelușului lor. „O veste minunată”

Prietenul prințului Harry și al lui Meghan Markle sărbătorește anunțul bebelușului lor. „O veste minunată”
8

de Roxana Mirea,

Prietenul bun al Prințului Harry și al lui Meghan Markle a făcut un anunț neașteptat despre cei doi, pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților. Misan Harriman a publicat două imagini cu Meghan Markle, vizibil însărcinată.

Prietenul Prințului Harry și al lui Meghan Markle sărbătorește anunțul bebelușului lor

A fost Ziua Îndrăgostiților, iar pentru fotograful de top Misan Harriman, acest lucru a însemnat celebrarea unui moment magic pentru prietenii săi buni, Prințul Harry și Meghan Markle: anunțul despre bebelușul lor.

Astăzi, acum doi ani, mi-am ajutat prietenii să anunțe o veste minunată”, a scris Misan pe Instagram.

Împreună cu acest scurt mesaj, fotograful a publicat și două imagini alb-negru cu Harry și Meghan Markle, pe care el le realizase în urmă cu doi ani pentru ca Ducii de Sussex să anunțe într-un mod special că așteaptă un al doilea copil. În 2021, pe 14 februarie, Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil. În mod întâmplător, tot de Ziua Îndrăgostiților din 1984 a fost ziua în care Prințesa Diana a anunțat că este însărcinată cu Harry.

Fiica cuplului, Lilibet Diana, s-a născut pe 4 iunie 2021. Fanilor le-a plăcut să vadă din nou instantaneele, iar unul dintre ei i-a spus lui Misan: „Sunt niște fotografii atât de frumoase, ale unei familii fericite. Le iubesc.” „Această zi a fost pur și simplu veselă… după avortul spontan și toate suferințele, aceasta a fost cu adevărat o oală cu aur la capătul curcubeului”, a scris altcineva.

Fotografiile cu Archie și Lilibet pe care prințul Harry și Meghan Markle le-au ținut ascunse până acum. Ce detalii au ieșit la ivealăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Misan Harriman a fost, de asemenea, fotograful ales de Harry și Meghan pentru a surprinde primul portret oficial al lui Lilibet, care a fost realizat când micuța a împlinit un an, în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină al regretatei regine Elisabeta.

Cu copacul vieții în spatele lor și grădina reprezentând fertilitatea, viața și mersul înainte, nu au avut nevoie de nicio direcție, pentru că ei sunt și au fost întotdeauna, valsând prin viață împreună ca suflete pereche absolute”, a declarat la, un moment dat, Misan despre fotografiile realizate pe când Meghan era însărcinată cu Lilibet.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton