Homepage  / Știri / Televiziune

VIDEO. Prima ediție „Uite cine dansează!”: Momentele-cheie ale show-ului de la ProTV

VIDEO. Prima ediție „Uite cine dansează!”: Momentele-cheie ale show-ului de la ProTV
13

de Redactia Tvmania

Prima ediție „Uite cine dansează!” a fost difuzată ieri seară de Pro TV. Prezentatorii show-ului sunt Mihaela Rădulescu și Cabral, iar jurații, Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Cei patru jurați acordă după fiecare dans o notă de la 1 la 10, în funcție de opinia fiecăruia despre momentul prezentat de concurenți. În prima ediție a show-ului de dans de la Pro TV s-a dansat jaiv, tango argentinian, vals vienez, jazz și cha-cha.

Mihaela Rădulescu și Cabral

Marele premiu al show-ului „Uite cine dansează!”, în valoare de 100.000 de euro, va fi direcționat către organizația Hopes and Homes for Children, care sprijină reducerea abandonului copiilor, ajută la readucerea acestora în familiile lor și participă la reforma sistemului de protecție a copilului.

În plus, suma obținută în urma voturilor telespectatorilor, care sunt invitați să își susțină preferații prin vot, va fi direcționată, de asemenea, către aceeași organizație.

12 perechi inedite se luptă pentru marele premiu la „Uite cine dansează!”

Alex Velea si Ecaterina DosanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Alex Velea și Ecaterina Dosan au deschis în forță seara dansului, cu o coregrafie de jaiv. Cei doi concurenți au creat în ring un moment plin de energie, cu piruete și răsuciri.

”Fericirea de a dansa, de a fi pe scenă, fericirea lor m-a uluit”, a spus Gigi Căciuleanu.

Florin Călinescu a completat: ”Un moment foarte bun, mi-a dat mult curaj mie ca să stau în fața voastră.”. 

Antonia și partenerul ei, Paolo Campigotto, au adus în ringul dansului o coregrafie de vals vienez plină eleganță.

Chiar dacă din punct de vedere tehnic au existat și mici desincronizări, cei doi au plutit, iar Andreea a spus la final:

”Frumusețea ta, Antonia, mă face să nu fiu atentă la micile imperfecțiuni.”. 

Dana Budeanu și Emil Rengle au transmis energie, tinerețe și jovialitate și, chiar dacă nu a fost un dans perfect și au existat și pași stângaci taxați de jurați, a fost un moment plin de culoare.

”Despărțiri stângace și salturi tot așa. Prea aglomerate figurile, să nu uitați totuși pulsația jazz-ului.”, a spus Gigi Căciuleanu, iar Florin Călinescu a continuat: ”Stați liniștiți, prima dată nu iese mai la nimeni. Am simțit fiorul.”. 

Oana Zăvoranu și Daniel Dobre au prezentat o coregrafie de cha-cha extrem de spectaculoasă, dar cu greșeli în interpretare. Momentul a fost unul plin de strălucire, însă pașii greșiți au fost taxați de jurați.

Un moment plin de emoție și sensibilitate a fost adus luni seară de Joseph Hadad și Georgiana Căiță (Căprioara). Concurenții au dansat tango argentinian.

”Care a fost intenția voastră în seara asta? Atunci când încercați să faceți niște pași, nu erați pe muzică. Pun asta pe seama emoțiilor. A fost cel mai original cha-cha pe care l-am văzut în viața mea, a fost de-a dreptul savuros din punctul ăsta de vedere.”, a spus Mihai Petre, iar Gigi Căciuleanu i-a transmis Oanei: ”Oana, ai un nume atât de frumos! Nu dansa în consoane!”. 

Surpriza serii a venit din partea luptătorului MMA, Sandu Lungu, și a partenerei lui, Raluca Netca. Chiar dacă sunt extrem de diferiți, cei doi i-au bucurat pe toți cu o coregrafie senzațională de vals vienez. Momentul creat de ei a impresionat și a transmis foarte multă sensibilitate și gingășie.

”Eram fascinat de cât de gentleman erai la începutul dansului.”, a spus Mihai Petre, iar Andreea Marin a continuat: ”Tango-ul e despre fermitate, despre tocul pus ferm în pământ. Pentru mine, până acum, acesta e momentul memorabil al serii.”. 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au dansat jive, s-au bucurat de moment, au fost expresivi și efervescenți, însă juriul a fost obiectiv, a punctat fiecare desincronizare și a taxat faptul că a fost mai multă actorie și mai puțin dans.

Florin Călinescu a rămas fără cuvinte în momentul în care Lili Sandu și Iulian Țurcanu au dansat cha-cha. Mișcările celor doi concurenți au fost dinamice, pline de energie, strălucire și senzualitate, iar juriul s-a bucurat de spectacolul oferit de ei.

Rona Hartner și Andrei Mangra au dansat un tango argentinian superb, au avut mișcări expresive, ritm și au transmis foarte multă forță, senzualitate și fericire.

”S-a-ntâmplat, Sandu! Ești o surpriză fantastică pentru mine! Te voi numi dansator din această seară! Lin, ai plutit, deși pare greu, nu știu dac-ai luat ceva heliu.”, a spus Mihai Petre, iar Gigi Căciuleanu a continuat: ”Cosmic, a fost soarele și luna. Nu știu cine a fost soarele și cine luna.”. 

Octavian Strunilă și Oana Botez au îmbinat actoria cu dansul în prima ediție „Uite cine dansează!”, când au adus în ring o demonstrație de jazz. Cei doi iubiți s-au simțit extraordinar, s-au completat și au reușit să creeze o poveste amuzantă.

”Pe mine m-a deranjat istoria, povestea a luat din dans.”, a spus Gigi Căciuleanu, iar Andreea Marin a spus încântată: ”Am văzut o mimică bună, te laud pentru asta!”. 

Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea au prezentat un tango argentinian. Concurenții au trăit momentul la intensitate maximă și au primit laude din partea juraților.

 ”A fost energie, a fost sălbăticie, aveți un cha-cha puternic!”, le-a transmis Gigi Căciuleanu, iar Andreea Marin a continuat, fermecată de frumusețea dansului: ”Tu ești latino, pasiune, tu ești frumusețe… te văd undeva spre finală.”. 

Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au încheiat prima seară a dansului. Chiar dacă au avut emoții la început, concurenții au realizat o poveste frumoasă în pași de vals vienez și au transmis eleganță, sensibilitate și emoție.

”Cum reușești să fii un copil care se bucură și o femeie fatală în acelați timp? Am impresia că muști din partenerul tău ca dintr-un măr.”, a spus Gigi Căciuleanu, iar Florin Călinescu a continuat: ”Ați ridicat ștacheta destul de sus, nu știu dacă de record mondial din prima.”. 

Dacă în prima ediție nu a avut loc nicio eliminare, lunea viitoare, de la 20:30, telespectatorii vor aștepta să spună uite cine a fost eliminat din show de două ori, pentru că va avea loc o dublă eliminare.

Notele juraților și voturile publicului contează în proporție egală și vor fi cumulate, rezultând o medie care va decide cuplurile clasate pe ultimele două locuri și eliminate din show-ul Uite cine dansează!. Prima eliminare se va face după ce perechile vor dansa câte două stiluri diferite.

Te-ar putea interesa și: Cum se pregătesc cei 12 concurenți pentru „Uite cine dansează!”

Patru concurenți de la „Vocea României” vor cânta în band-ul „Uite cine dansează”

FOTO. Cine sunt cei 12 coregrafi de la „Uite cine dansează!”. Află-le povestea!

FOTO. Iată-i pe cei 12 concurenți ai show-ului „Uite cine dansează” (Pro TV)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton