Homepage  / Știri / Televiziune

Prima eliminare din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Cine este concurentul care a plecat acasă

Prima eliminare din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Cine este concurentul care a plecat acasă
8

de Redactia Tvmania

Ediția de marți seara, 4 mai, a fost plină de surprize atât pentru Chefi, cât și pentru concurenți! 

După ce Gina Pistol și-a anunțat retragerea din emisiune, concurenții au fost nevoiți să se lupte pentru imunitate și, în cele din urmă pentru a nu pleca acasă. Echipa lui Cătălin Scărlătescu s-a slavat în urma primei probe, iar concurenții din echipele lui Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au ajuns la duel. După o luptă acerbă, Florin Dumitrescu a fost cel care a rămas în competiție fără un om. 

Radu Micu este primul concurent eliminat din show-ul culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Radu a primit doar 8 puncte din partea juraților pentru preparatul pe care l-a pregătit: ficăței cu sare afumată și usturoi copt, cu roșii deshidratate și busuioc asezonate cu legume trase la tigaie. 

 „În capul meu a fost destul de simplu că am folosit sarea afumată. Îmi pare rău că nu am mers mai departe în concurs, dar asta este”, a spus Radu Micu imediat după eliminare. 

Ulterior, după difuzarea ediției, Radu Micu a postat și un mesaj în mediul online:

„Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de care am avut parte! După umila-mi părere am ajuns mai departe decât am crezut ca pot merge în acest concurs. Pentru mine zicala latină ” Veni, vidi, vici” este perfectă în această situație. Am întâlnit oameni minunați și mi-am făcut prieteni pe viață. Este cel mai mare câștig. Pe mine sigur mă veți mai putea vedea pentru ca meseria mea e de asemenea natură. Rețete povestite este canalul de YouTube unde imi voi continua călătoria prin istoria bucătăriei arhaice românești. Să ne auzim cu bine! P.S. O să vedeți că mai apar! Mulțumesc Chef Florin Dumitrescu”, a fost mesajul postat de Radu Micu, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite.

Una dintre semifinalistele sezonului 8 „Chefi la cuțite”, mesaj de susținere pentru concurentul eliminat 

Claudia Radu, una dintre semifinalistele sezonului 8 Chefi la cuțite, i-a transmis un mesaj de susținere concurentului eliminat.

„Capu’ sus, Micule! 👏👏👏 Ai ajuns unde alții doar visează și alții nici nu au curaj sa îndrăznească sa încerce sa ajungă. Păstrează în suflet și în gând toate lucrurile frumoase si oamenii frumoși pe care i-ai cunoscut in experienta asta. 🙌🙌🙌❤️❤️❤️’, a scris Claudia Radu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton