Homepage  / Cinema

FOTO: Prima imagine cu Ben Affleck în rolul lui Batman

FOTO: Prima imagine cu Ben Affleck în rolul lui Batman

de Redactia Tvmania

Regizorul Zack Snyder a postat pe Twitter prima fotografie cu Ben Affleck în rolul lui Batman în filmul "Batman vs. Superman", peliculă ce îi va aduce pentru prima dată împreună pe marele ecran pe eroii de benzi desenate Superman şi Batman şi care va fi o continuare a peliculei „Man of Steel: Eroul” (2013).

Ben Affleck în rolul lui Batman

Zack Snyder  a postat şi o fotografie cu noua variantă de Batmobil care va fi folosită în „Batman vs. Superman”, film în care Henry Cavill joacă rolul lui Superman.

noua variantă de Batmobil

Deşi trebuia să fie lansat pe 17 iulie 2015, filmul cu cei doi supereroi va intra în cinematografe abia în mai 2016, au declarat reprezentanţii Warner Bros.

„Având în complexitatea vizuală a poveştii, (au nevoie de) timp pentru a-şi pune în practică viziunea completă”, a transmis studioul într-un comunicat de presă. În locul filmului „Batman vs. Superman”, va fi lansat un film despre Peter Pan.

Din distribuţia peliculei mai fac parte Gal Gadot, în rolul Wonder Woman, Jesse Eisenberg, în rolul lui Lex Luthor şi Jeremy Irons, în rolul valetului lui Bruce Wayne, Alfred – jucat în trilogia lui Christopher Nolan de Sir Michael Caine.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton