Homepage  / Vedete străine

Prima imagine cu Lady Gaga din „Joker: Folie à Deux”. Fotografia a fost dezvăluită publicului de Sfântul Valentin

Prima imagine cu Lady Gaga din „Joker: Folie à Deux”. Fotografia a fost dezvăluită publicului de Sfântul Valentin
4

de Cătălina Matei,

În timp ce unii au celebrat Ziua Îndrăgostiților cu trandafiri și inimioare de ciocolată, regizorul peliculei „Joker: Folie à Deux” a ales să punteze ziua de 14 februarie cu o imagine specială acelor două personaje principale. Astfel, în fotografia postată de regizorul Todd Phillips pe contul său de Instagram o putem vedea pentru prima dată pe Lady Gaga în rolul lui Harley Quinn. Alături de ea, din cadru nu lipsește inegalabilul „Joker” Joaquin Phoenix.

După ce în decembrie a dezvăluit prima imagine cu Joaquin Phoenix în „Joker: Folie à Deux”, regizorul Todd Phillips a ales să puncteze Ziua Îndrăgostiților cu o nouă fotografie din filmul care va avea premiera în 2024. Este vorba despre un cadru special în care apare Lady Gaga în rolul celebrei Harley Quinn. Aceasta îl ține în capul lui Joker și îl privește cu îndrăgostită nebunește… la propriu.

„Joker: Folie à Deux” este un musical

Spre deosebire de predecesorul său, filmul lansat în 2019, „Joker: Folie à Deux” este un musical care se pare că are loc în Arkham Asylum, infamul spital de psihiatrie în care Joker a ajuns în multe benzi desenate, filme și episoade de televiziune DC.

Joaquin Phoenix Joker (2019)

Joaquin Phoenix nu va fi doar el în centrul atenției – titlul filmului, „Folie à Deux”, se traduce prin „nebunie în doi” și se referă la o stare de psihoză împărtășită de doi indivizi. Personajului său Arthur Fleck i se va alătura Lady Gaga, care joacă o versiune alternativă a lui Harley Quinn, precum și Catherine Keener, Zazie Beetz și Brendan Gleeson.

Aceeași fotografie a fost postată imediat și de Lady Gaga pe contul său de Instagram.

Margot Robbie i-a predat ștafeta lui Lady Gaga

Margot Robbie a interpretat-o exemplar pe Harley Quinn în „Birds of Prey” și „Suicide Squad”, însă actrița i-a predat ștafeta lui Lady Gaga. Ce crede Margot despre cea care a preluat-o pe Harley Quinn?

Într-un interviu pentru MTV News, Margot Robbie – care a mai adus-o pe Harley pe marele ecran în „Birds of Prey” și în cele două filme din „Suicide Squad” – a declarat că distribuirea lui Gaga „mă face atât de fericită, pentru că am spus de la bun început că tot ce îmi doresc este ca Harley Quinn să fie unul dintre acele personaje așa cum… cum Macbeth sau Batman trec mereu de la un mare actor la altul.”

Actrița a adăugat: „Este o mare onoare să fi construit o fundație suficient de puternică pentru ca Harley să poată fi acum unul dintre acele personaje pe care și alți actori pot încerca să le interpreteze. Și cred că [Gaga] va face ceva incredibil”.

„The Suicide Squad” (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton