Homepage  / Uncategorized / Netflix

Prima imagine cu Penn Badgley de la filmările „You”, sezonul 4. Unde se filmează serialul Netflix

Prima imagine cu Penn Badgley de la filmările „You”, sezonul 4. Unde se filmează serialul Netflix

de Andra Stana,

Penn Badgley revine în rolul ucigașului în serie Joe Goldberg în „You”. Ce anunț a făcut Netflix referitor la serialul ajuns acum la sezonul 4.

„You”, sezonul 4, a intrat în producție. Unde au loc filmările

Sezonul 4 „You” îl trimite pe ucigașul în serie și hărțuitorul Joe Goldberg în vechea Anglie. Netflix tocmai a confirmat că drama va merge pe urmele lui Joe în timp ce acesta cutreieră străzile Londrei (nu ale Parisului) în căutarea celui mai recent obiect al obsesiei sale.

Netflix a anunțat de curând că a început producția sezonului 4 „You”.

Spectacolul adaugă, de asemenea, câțiva membri noi ai distribuției pe care Joe să-i terorizeze și să ucidă, scrie tomsguide.com.

„You”, unul dintre cele mai lăudate seriale Netflix, l-a urmărit pe Joe din New York, unde a ucis-o pe Guinevere Beck, dar și pe alții, până în Los Angeles, unde s-a îndrăgostit de Quinn și a descoperit că ea era la fel de nemulțumită de viață ca și el. Când a rămas însărcinată, s-au căsătorit și s-au mutat în coșmarul suburban din orășelul fictiv Madre Linda. 

În sezonul 3, Joe și Love au primit în viața lor un băiețel, pe Henry. Cu toate acestea, căsnicia lor tensionată s-a încheiat exploziv (la propriu) și Joe a ajuns la Paris, căutându-și fostul șef și noua țintă a obsesiei sale, Marienne. 

Deși toată lumea credea că acțiunea din sezonul 4 se va derula în Paris (ba chiar se spera la un cross-over între serialele You și Emily in Paris, n.r.), iată că personajul lui Penn Badgley ajunge în Londra.

Prima imagine de la filmările „You”, sezonul 4, publicată de Netflix

Zilele trecute, Netflix a publicat prima imagine de la filmările serialului „You”.

În fotografie pot fi văzute mai multe cărți – noul material de lectură al lui Joe – Oliver Twist, Great Expectations, Vanity Fair, dar și un volum din Sherlock Holmes.

Iată ce știm până acum despre „You”, sezonul 4

Netflix nu a stabilit încă data de lansare a sezonului 4 din „You”. Streamerul a dat undă verde noului sezon încă dinainte ca sezonul 3 să fie lansat. Apoi, pe 13 octombrie, platforma de streaming a lansat un clip în care anunța noile episoade ale poveștii lui Joe Goldberg.

Deci, când ar putea fi lansat sezonul 4 You? Să ne uităm la istoria serialului de la Netflix. Sezonul 1 a fost difuzat pe Lifetime și s-a terminat în noiembrie 2018. Sezonul 2 a fost mutat pe Netflix și a fost lansat în decembrie 2019. 

Sezonul 3 a fost lansat aproape doi ani mai târziu, în octombrie 2021, dar putem pune întârzierea filmărilor pe seama pandemiei. Producțiile de film și televiziune sunt în mare parte din nou pe drumul cel bun, așa că este foarte posibil ca You sezonul 4 să aibă premiera încă în toamna lui 2022. 

Distribuția sezonului 4 „You”

Distribuția sezonului 4 va fi condusă de Penn Badgley în rolul lui Joe Goldberg. Evenimentele din sezonul 3 indică că Victoria Pedretti nu se va întoarce ca Love Quinn, care se pare că a murit într-o explozie pusă la cale de Joe. Desigur, Pedretti ar putea apărea într-un flashback. 

Joe a dispărut (și este, de asemenea, presupus mort), așa că este puțin probabil ca sezonul 4 să readucă înapoi majoritatea personajelor introduse în Madre Linda. Principala excepție este Tati Gabrielle în rolul lui Marienne Bellamy, bibliotecara care i-a fost șefă lui Joe în sezonul 3 și care a devenit cea mai recentă țintă a obsesiei sale. Joe s-a mutat la Paris pentru a o găsi și, așa cum am văzut înainte, este foarte bun la asta. 

Este posibil ca Joe să se întoarcă în California pentru a-și verifica fiul, Henry, pe care l-a părăsit împreună cu colegul său de bibliotecă și cu soțul său. Este vorba de Ben Mehl în rolul lui Dante Ferguson, respectiv de Noel Arthur, în rolul lui Lansing. 

O altă față trecută care ar putea reapară este Saffron Burrows ca Dottie Quinn, mama lui Love. Ultima dată când am văzut-o, se îndrepta spre o clinică de dezintoxicare. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton