Homepage  / Seriale

Prima imagine de la filmările pentru sezonul 7 din „Outlander”. Schimbare radicală de look pentru un protagonist

Prima imagine de la filmările pentru sezonul 7 din „Outlander”. Schimbare radicală de look pentru un protagonist

de Roxana Mirea,

Au început filmările pentru sezonul 7 din „Straina” / „Outlander”! În timp ce fanii numără zilele până la apariția următorului episod din sezonul 6, Starz a publicat prima imagine din „Outlander”, sezonul 7. Ba mai mult, unul dintre actorii principali a suferit o schimbare radicală de look.

Prima imagine din „Outlander”, sezonul 7

Filmările pentru sezonul 7 din „Străina” / „Outlander” au început deja și a fost publicată și prima imagine cu actorii principali, de pe platourile de filmare. Spre surprinderea fanilor, un personaj important a suferit o schimbare de look radicală. Este vorba despre Roger Mackenzie (ginerele lui Jamie Fraser), care este interpretat de Richard Rankin. Dacă până acum l-am văzut pe Roger cu părul lung, se pare că acesta a decis că e timpul să se tundă scurt.

„Pe măsură ce devorăm Sezonul 6, ei pregătesc deja #Outlander Sezonul 7”, este descrierea din dreptul imaginii în care apar Sophie Skelton (Brianna), Caitriona Balfe (Claire), Sam Heughan (Jamie) și Richard Rankin (Roger). Cum era de așteptat, fanii au reacționat la schimbarea de look a lui Richard.

Ce s-a întâmplat cu părul tău lung, Rik? Toată lumea arată minunat!! Abia aștept sezonul 7!„, a scris cineva. „OMG. Stai! Părul scurt al lui Richard!”, a fost reacția altei persoanei.

Chiar și Alexander Vlahos, care îl interpretează pe Allan Christie, a avut ceva de spus despre noul look, scriind: „Stai, Roger Mac și-a tuns părul? Nu mă uit la @jwrikrankin”.

De asemenea, și Sam Heughan a publicat o imagine de la filmările pentru sezonul 7 din „Outlander”. În fotografie, apar tot cei patru actori enumerați mai sus, pe chipul cărora se citește entuziasmul.

Sezonul 6 din Outlander, difuzat în prezent

Până la apariția sezonului 7, fanii așteaptă următorul episod din sezonul 6, care este difuzat în prezent. Episoadele sunt difuzate săptămânal, iar episodul 6 va apărea luni, 11 aprilie, pe Netflix. Traiul de la Fraser’s Ridge este zguduit de sosirea familiei Christie: Allan, Tom și Malva. Vorbind despre personajul său, Alex, care îl interpretează pe Allan, a spus: „Tom a intrat în închisoare și Allan trebuia să fie omul casei, iar singurul lucru pe care Allan îl avea în ceea ce privește posesia era sora lui”, potrivit hellomagazine.com.

„Probabil ținea prea mult de ea, iar când tatăl său se întoarce din închisoare, a fost doborât din nou. Este doar un băiat care stă în calea tatălui său… Nu cred că Allan este la fel de credincios ca tatăl lui. Cu toții sunt incredibil de defecți, ceea ce este o bucurie să joci.”

Pe de altă parte, Malva nu pare a fi deloc adolescenta ingenuă de la început. Acțiunile sale dau de gândit, iar demonii ei par a ieși la suprafață.

În ceea ce-i privește pe Jamie și Claire, ei sunt măcinați de presiunea reprezentată de Războiul de Independență al Statelor Unite ale Americii, care bate la ușă. Serialul „Outlander” este o adaptare a cărților scrise de Diana Gabaldon. Mai exact, acțiunea din sezonul șase se va baza pe evenimentele din al șaselea volum al seriei „Outlander”: „A Breath of Snow and Ashes” / „Prin zăpadă și cenușă”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton