Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prima reacție a lui Ben Stiller, după împăcarea-surpriză cu fosta lui soție. Ce rol a jucat pandemia în relația lor

Prima reacție a lui Ben Stiller, după împăcarea-surpriză cu fosta lui soție. Ce rol a jucat pandemia în relația lor
8

de Andra Stana,

Ben Stiller și Christine Taylor au anunțat în urmă cu cinci ani că divorțează, după 17 ani de mariaj. Recent, actorul de 56 a uimit pe toată lumea cu vestea că s-a împăcat cu soția sa. Stiller pune pe seama pandemiei reconcilierea sa cu soția. Iată întreaga explicație a actorului de comedie.

Adio, divorț! Ben Stiller și Christine Taylor și-au mai dat o șansă

Într-un interviu pentru Esquire, Stiller a vorbit inițial despre experiența regizării Severance pentru Apple TV+. Apoi, starul a adus în discuție și surpriza împăcării sale cu Taylor, după despărțirea lor din 2017.

Stiller s-a mutat înapoi în casa familiei când a început pandemia, pentru a-și putea vedea copiii, Ella, 19 ani și Quinlin, 16 ani, în primele etape ale lockdown-ului. Apoi, în scurt timp, ceva s-a schimbat, a recunoscut actorul, citat de etonline.com.

„De-a lungul timpului, am evoluat”, a spus el revistei. „Eram despărțiți și ne-am apropiat. Și suntem fericiți că s-a întâmplat asta. A fost cu adevărat minunat pentru noi toți. Neașteptat. Și unul dintre lucrurile care au apărut grație pandemiei.”

Prima reacție a lui Ben Stiller, după împăcarea-surpriză cu fosta lui soție. Ce rol a jucat pandemia în relația lorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Analogia ciudată folosită de Stiller pentru a explica situația

Pentru a reuși să explice cât mai bine ce a dus la readucerea relației lor pe drumul cel bun, Stiller a apelat la o analogie. El a adăugat că, pentru ei doi, a fost foarte important că au învățat să își respecte reciproc asemănările și diferențele.

„Cu câțiva ani în urmă, mi-am dat seama că nu-mi place călăria. Dacă apare o oportunitate de a merge la călărie, probabil că nu o voi face. Acum, îmi plac caii! Cred că sunt frumoși. Îmi plac să-i mângâi. Îmi place să văd oamenii călând pe cai, îmi place să-mi văd copiii călând pe cai. Pur și simplu nu-mi place cu adevărat să călăresc”, a spus Stiller. „Și odată ce știi asta, pur și simplu se economisește multă energie. Deci, da, cred că avem respect pentru felul în care ne asemănăm și felul în care suntem diferiți.”

„Cred că acceptând asta, poți să apreciezi pe cineva mai mult. Pentru că nu încerci să-l faci să se schimbe pentru tine”, a continuat el.

„Odată ce accepți asta, economisești multă energie”

„Dacă ai un anumit nivel de încredere cu partenerul tău, știi că dacă eu spun că „nu-mi place să fac asta” nu înseamnă că spun „nu te plac”.”

Ben Stiller și Christine Taylor și-au anunțat divorțul printr-o declarație comună

Actorul american Ben Stiller şi soţia sa, actriţa Christine Taylor, au anunţat, prin intermediul revistei “People”, că divorţează după 17 ani de căsătorie. Apoi, nici Stiller, nici Taylor nu au cerut oficial divorțul.

“Am luat decizia de a ne despărți cu dragoste și respect față de cei 18 ani petrecuți împreună ca un cuplu. Prioritatea va rămâne creşterea copiilor noştri (n.r. – Ella, de 15 ani și Quinlin, de 12 ani), ca părinţi devotaţi, dar şi ca buni prieteni”.

De la despărțirea lor, aceștia au fost văzuți de mai multe ori la diverse evenimente, cel mai recent la turneul de tenis U.S. Open de la New York de anul trecut. De asemenea, înainte de pandemie, la cea de-a 71-a ediție a Premiilor Emmy în 2019, unde au mers împreună.

Cum s-au cunoscut Ben Stiller și soția lui

Cei doi s-au îndrăgostit în 1999 pe platourile de filmare ale unui serial regizat de Stiller pentru Fox TV, “Heat Vision and Jack”. Producţia nu a mai ajuns pe micile ecrane, însă i-a apropiat pe cei doi, iar în mai 2000 au făcut nunta la malul oceanului, în Kauai, Hawaii.

„Când am cunoscut-o, m-am gândit aproape: „Aceasta este persoana””, a spus Stiller pentru ET într-un interviu din 2007. „Era de genul: „Uau, aceasta este o persoană grozavă. O iubesc”.

De atunci, Ben şi Christine au jucat în mai multe filme împreună, printre care “Zoolander”, “Păzea la minge!”, “Furtuna tropicală” şi, cel mai recent”, “Zoolander 2” (2016).

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton