Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prima reacție a lui Brad Pitt după acuzațiile uluitoare aduse de Angelina Jolie. Ce ar vrea, de fapt, actrița

Prima reacție a lui Brad Pitt după acuzațiile uluitoare aduse de Angelina Jolie. Ce ar vrea, de fapt, actrița
9

de Andra Stana,

Avocatul lui Brad Pitt răspunde afirmațiilor de abuz ale Angelinei Jolie, pe care aceasta le-a susținut în documentele legale depuse marți la tribunalul din Los Angeles.

Într-o declarație pentru etonline.com, avocatul starului din „Once Upon a Time in Hollywood”, Anne Kiley, spune că actorul „și-a asumat [tot] tot ceea ce este responsabil din prima zi – spre deosebire de cealaltă parte – dar nu va recunoaște [nimic din ceea ce nu a făcut”. Declarația continuă: „El a fost la capătul oricărui tip de atac personal și de denaturare”.

Kiley continuă spunând că, „din fericire, diferitele autorități publice pe care cealaltă parte a încercat să le folosească împotriva lui în ultimii șase ani au luat propriile decizii independente”. Declarația se încheie cu Kiley spunând: „Brad va continua să răspundă în instanță, așa cum a făcut-o în mod constant”.

Prima-reactie-a-lui-Brad-Pitt-dupa-acuzatiile-uluitoare-aduse-de-Angelina-Jolie.-Ce-ar-vrea-de-fapt-actrita-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că și-a sufocat unul dintre copii

Declarația este un răspuns la faptul că Jolie a depus marți documente legale în instanță. Actrița susține acum că incidentul petrecut în avion, pe 14 septembrie 2016, a fost de fapt mai „sinistru” decât s-a știut inițial.

În noile documente, Jolie a susținut că Pitt „s-a năpustit asupra propriului său copil”. Totul s-ar fi întâmplat atunci când acesta a încercat să o apere pe Jolie. De asemenea, ea a mai susținut că Pitt „l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față” înainte ca acesta să fi „turnat bere pe Jolie și vin roșu pe copii”.

O sursă a declarat că au fost „câțiva ani dificili” pentru Jolie și familia ei.

Angelina Jolie ar adăuga, de fapt, „informații complet neadevărate”

Între timp, o sursă apropiată lui Pitt a declarat pentru ET: „Este incredibil de trist că ea continuă să refacă, să revizuiască și să reimagineze descrierea unui eveniment care s-a întâmplat acum șase ani. Adaugă informații complet neadevărate pentru a încerca să obțină mai multă atenție pentru ea însăși în detrimentul familiei lor”.

Sursa a adăugat: „Ea a avut ocazia să împărtășească aceste informații cu forțele de ordine, care au luat decizia de a nu depune plângere. … Ea a recurs la încercarea de a încerca să repete mereu același lucru. Revenind la același lucru lună de lună cu informații noi și false, în scopuri pe care doar ea le poate înțelege.”

FBI a intervievat-o pe Jolie la casa ei din Malibu la o lună după presupusul incident, dar Pitt nu a fost niciodată acuzat. În raport se menționează că, în urma unei întâlniri din noiembrie 2016, agentul de caz al FBI a scris: „Toate părțile au fost de acord că nu se va continua urmărirea penală în acest caz din cauza mai multor factori.”

Brad Pitt și Angelina Jolie sunt părinții lui Maddox, în vârstă de 21 de ani, Pax, în vârstă de 18 ani, Zahara, în vârstă de 17 ani, Shiloh, în vârstă de 16 ani, Vivienne și Knox, în vârstă de 14 ani.

De ce a cerut Agelina Jolie divorțul de Brad Pitt

Presupusa dispută a determinat-o pe Jolie să ceară divorțul de Pitt, câteva zile mai târziu, iar de atunci cei doi au fost implicați într-o luptă urâtă pentru custodie. În timp ce divorțul lor nu a fost încă finalizat, amândoi au fost declarați legal singuri în 2019.

În acel an, FBI îl investiga pe Pitt pentru presupuse abuzuri asupra copiilor pentru acest incident. Cu toate acestea, autoritățile nu au depus plângere penală împotriva actorului. Pitt a recunoscut că a țipat la copiii săi în timpul incidentului. El a susținut că nu s-a ajuns niciodată la violență.

Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor lor minori în mai 2021, deși Jolie a continuat să lupte împotriva acestei hotărâri.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton