Homepage  / Știri / Televiziune

Prima TV anunță un nou sezon „Cronica Cârcotașilor”. Programul difuzărilor

Prima TV anunță un nou sezon „Cronica Cârcotașilor”. Programul difuzărilor
9

de Andra Stana,

„Cronica Cârcotașilor” revine în grila Prima TV. În noul sezon, emisiunea va fi prezentată de Ioana Petric și Codruț Kegheș (alias Dezbrăcatu'). Este al doilea sezon în această formulă, după ce Șerban Huidu a anunțat că se retrage, după 21 de ani. În ce zi va fi difuzată emisiunea „Cronica Cârcotașilor”.

„Cronica Cârcotașilor” se întoarce în grila Prima TV

Premiera noului sezon „Cronica Cârcotașilor” e programată pe 4 martie, de la ora 20.00. Apoi, de la ora 22.00, în grila Prima TV apare un nou sezon din serialul românesc „Secretele președintelui”. Astfel, acesta este al doilea sezon consecutiv când „Cronica” se difuzează vinerea, în loc de miercuri.

În reluare, „Cronica Cârcotașilor” poate fi urmărită duminica, de la ora 16.00.

Ioana Petric și Dezbrăcatu pleacă din nou la vânătoare! De această dată, îl caută pe Mr. Bâlbuță, a anunțat Prima TV. Lumea întreagă e sub teroare. Faptele sale i-au luat prin surprindere chiar și pe cei mai buni. Doar cei aleși sunt gata să-l înfrunte. La ce emisiune va lovi data viitoare Mr. Bâlbuță? Ce balbe și poticneli va mai genera?

În noul sezon, Mr. Bâlbuță, responsabilul pentru bâlbele de pretutindeni, e în bătaia puștii la „Cronica Cârcotașilor”. Din emisiune nu vor lipsi scenetele cu personaje deja consecrate și, desigur, nici bebelușele.

„Cronica cârcotaşilor” a debutat pe micul ecran în anul 2000.

Șerban Huidu a renunțat la „Cronica Cârcotașilor” după 21 de ani

Creatorul Cronicii Cârcotașilor, Șerban Huidu, este cel care coordonează întreaga producție.

Șerban Huidu renunță la „Cronica Cârcotașilor” după 21 de ani.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pe 2 iunie 2021, când a fost ultima ediție a celui de-al 21-lea sezon, Șerban Huidu anunța că a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor și că nu va mai prezenta emisiunea.

Pentru toamnă am decis să fac un pas un spate. Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran. Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotașilor este mai mult decât copilul meu de suflet. Mă întorc acolo de unde am început, la creație. La debut am vrut sa scriu doar textele, dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac si pe prezentatorul. Apoi, în 2015, când am revenit la prezentarea emisiunii, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echipa plecase și soluțiile de înlocuire nu funcționau corespunzător. Astăzi, situaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10 în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă”, anunța atunci Huidu.

Prima emisiune din noul sezon Cronica Cârcotașilor va fi difuzată vineri, pe 4 martie 2022, de la ora 20:00, la Prima TV.

Sursa foto: arhivă, Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton