Homepage  / Știri

Prima TV va difuza un nou sezon al emisiunii „Schimb de mame”

Prima TV va difuza un nou sezon al emisiunii „Schimb de mame”

de Redactia Tvmania

Duminică, 5 martie 2017 de la ora 20.30, Prima TV dă startul celui de-al 24-lea sezon al reality-show-ului „Schimb de mame”. 

De-a lungul celor 12 ani de existenţă a emisiunii s-au stabilit recorduri greu de bătut. Astfel, mamele de schimb au parcurs peste 1.500.000 de kilometri pe întreg teritorul României, dar şi în ţări precum Italia, Anglia, Republica Moldova, Bulgaria. Ele puteau realiza de 30 de ori înconjurul lumii, cu un consum de aproximativ 20 de tone de motorină.

De-a lungul celor 23 de sezoane ale celui mai longeviv reality-show din România, filmările s-au întins pe durata a peste 52.000 de ore, echivalentul a 6 ani de filmări în continuu! Numerele impresionante continuă şi în privinţa voturilor înregistrate: peste 800.000 de persoane au desemnat cele 23 de mame câştigătoare de până acum al titlului de „Prima mamă”.

Începând cu duminică, 5 martie, ora 20.30,  Prima TV o așteaptă și pe cea de-a 24 a mamă câștigătoare a noului sezon „Schimb de mame” care poate câștiga 2000 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton