Homepage  / Știri

Prima va difuza telenovela „Dragoste şi ură”, cu Ana Brenda şi Ivan Sanchez

Prima va difuza telenovela "Dragoste şi ură", cu Ana Brenda şi Ivan Sanchez

de Redactia Tvmania

Prima TV va difuza, în curând, în premieră europeană, telenovela „Dragoste și ură” (“Lo Imperdonable”). Anunțul vine ca urmare a semnării unui contract cu Televisa (un producător și distribuitor important de conținut TV din America Latină).

Dragoste si ura (Prima TV)

“Dragoste şi ură” (“Lo Imperdonable”) are în distribuție nume cunoscute publicului de la noi. Este vorba de Ana Brenda Contreraras (Corazon indomable” (“Maricruz”). “Teresa”, “Sortilegio” (“Predestinaţi”) sau “La que no podia amar” (“Suflet vândut”), n.r.), Ivan Sanchez (“Crossing Lines”, “Imperium” sau “Hispania, la leyenda”, iar în România a putut fi văzut în telenovela “La Reina del Sur” (“Regina Sudului”), n.r.), Claudia Ramirez, Grettel Valdez, Sergio Sendel, Alicia Machado, Pablo Montero și Sebastián Zurita. De producția telenovelei s-a ocupat Salvador Mejía, producătorul care are în palmar și “Maria Mercedes”, “Esmeralda” sau “La Usurpadora”.

Telenovela a fost lansată pe 20 aprilie 2015 în Mexic și s-a dovedit a fi un real succes. Primul episod a înregistrat o medie de audienţă de 32,5% share, fiind cea mai urmărită producţie în ziua lansării din ultimii doi ani. În SUA, telenovela a avut premiera pe 18 mai, fiind prima opţiune de vizionare în rândul publicului hispanic în Prime Time-ul canalului Univision.

Ana Brenda Contreras y Ivan Sanchez

Bazată pe o poveste reală scrisă de Caridad Bravo Adams, celebra scriitoare care a creat şi poveştile superproducţiilor “Corazón salvaje” şi “Amor real”, “Dragoste şi ură” îi are ca protagonişti pe Ana Brenda Contreras şi Iván Sánchez, doi dintre cei mai talentaţi şi apreciaţi actori de telenovele ai momentului. De asemenea, tema muzicală este interpretată de un alt nume extrem de apreciat la nivel mondial, multi-premiatul Chayanne.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FbesOmW3i_c[/youtube]

Telenovela prezintă o poveste de iubire unică, condimentată cu pasiune, răzbunare, minciună şi multe secrete. Martin, personaj interpretat de Iván Sánchez, află că fratele său şi-a pus capăt zilelor din cauza unei femei. Suferinţa lui se transformă rapid în ură şi jură să se răzbune pe cea pe care o consideră vinovată. La petrecerea organizată de familia Prado Castelo, Martin face cunoştinţă cu Veronica, rol intrepretat de Ana Brenda Contreras. Aceasta şi verişoara ei, Virginia (Grettell Valdéz), au fost adoptate de soţii Prado Castelo şi au crescut împreună cu fiul acestora Emiliano (Sergio Sendel). Martin este captivat de frumuseţea Veronicăi dar, la scurt timp după ce o cunoaşte, începe să creadă că ea este responsabilă de moartea fratelui său. Şi, deşi se îndrăgosteşte nebuneşte de ea, în sufletul lui se dă o adevărată luptă între “Dragoste şi ură”.

Trailer-ul telenovelei:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NHydfIEnxzc[/youtube]

“Inimă sălbatică”, “Maria Mercedes”, “Esmeralda”, “La Usurpadora”, “Rubi”, “Teresa”, “Amor real”, “Sortilegio” sau “Rebelde” sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute telenovele marca Televisa, care au rulat de-a lungul timpului şi în România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton