Homepage  / Vedete străine

Prima zi de școală pentru copiii ducilor de Cambridge. George, Charlotte și Louis au fost însoțiți de părinții lor

Prima zi de școală pentru copiii ducilor de Cambridge. George, Charlotte și Louis au fost însoțiți de părinții lor
9

de Cătălina Matei,

În această dimineață, prințul William și soția sa Kate Middleton și-au însoțit copiii în prima lor zi de școală. Momentul este unul și mai special pentru că George, Charlotte și Louis sunt la o școală nouă, după ce părinții lor și-au mutat reședința în Windsor.

Ducii de Cambridge, cu copiii în prima zi de școală

Prințul William și Kate Middleton i-au dus, azi, de mână pe cei trei copii ai lor la o școală nouă din Windsor. George (9 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani) urmează acum cursurile școlii Lambrook din apropiera conacului Adelaide din Windsor, acolo unde s-au mutat, în această vară, ducii de Cambridge.

Cei trei juniori au purtat uniforme școlare și au atras, bineînțeles, privirile tuturor. Ținuta aleasă de ducesa de Cambridge a fost una elegantă, o rochie într-o nuanță de maro, la care a asortat pantofi cu toc în aceeași culoare. Catherine i-a ținut de mână pe băieți, pe George și pe Louis, în timp ce prințul William a avut grjă de fiica lor, Charllote.

Royals first day at new schoolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

După ce a atras atenția prin ghidușiile sale în timpul Jubileul de Platină al străbunicei sale, Regina Elisabeta, prințul Louis a fost mai cuminte de data aceasta. Chiar dacă, potrivit Daily Mail, cei prezenți au notat că, la un moment dat, mezinul ducilor de Cambridge a refuzat să-l țină de mână pe William, replicându-i: „Sunt bine, tată!”.

Cât costă un semestru la școala copiilor Prințului William și ai lui Kate Middleton

Jonathan Perry, directorul școlii Lambrook, a declarat recent: „Suntem încântați că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis ni se vor alătura în septembrie și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm familia, precum și pe toți noii noștri elevi, în comunitatea noastră școlară”.

Școala Lambrook, care se află la aproximativ 13 kilometri de Windsor, percepe taxe de 19.344 de lire sterline pe semestru (aproximativ 23.000 de dolari) pentru elevii din școala pregătitoare sau de până la 57.759 de lire sterline (aproximativ 68.000 de dolari) pentru elevii din internat.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 9

Anterior, George și Charlotte au mers la Thomas’s Battersea, care era considerat un mediu mai educativ decât școlile private regale tradiționale. Palatul Kensington a declarat că aceasta le-a oferit un „început fericit pentru educația lor”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton