Homepage  / Vedete străine

Primele concluzii despre moartea tragică a lui Sinead O’Connor. Cum au găsit-o polițiștii în casa ei din Londra

Primele concluzii despre moartea tragică a lui Sinead O’Connor. Cum au găsit-o polițiștii în casa ei din Londra
8

de Redactia Tvmania

Vestea că Sinead O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani a întristat întreaga lume a muzicii, iar acum au apărut primele concluzii desprea decesul artistei. Cântăreața de origine irlandeză, cunoscută pentru hitul său „Nothing Compares 2 U”, a fost găsită miercuri „inconștientă” în casa ei din Londra.

Oamenii legii au dezvăluit într-un comunicat că artista a fost găsită „inconștientă” în casa ei din Londra înainte de a fi declarată decedată. Mai mult, poliția metropolitană din Londra a declarat că moartea regretatei artiste nu este considerată suspectă.

„Miercuri, 26 iulie, la 11.18, a fost chemată poliția la adresa din zona SE24, după ce o femeie a fost găsită inconștientă. Au ajuns ofițerii. O femeie în vârstă de 56 de ani a fost declarată decedată la fața locului. Rudele au fost informate. Decesul nu este considerat suspect. Un dosar va fi pregătit pentru medicul legist”, se arată în comnicat.

Familia cântăreței s-a declarat „devastată” de moartea acesteia și a cerut intimitate în aceste momente grele. Decesul lui Sinead vine la doar 18 luni după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 de ani, s-a sinucis.

Sinead O’ConnorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sinead O’Connor și-a instruit copiii ce să facă după moartea ei

Sinead O’Connor a declarat mereu că suferă de depresie și tulburare bipolară și că se luptă cu gândurile sinucigașe. Mai mult, la scurt timp după moartea fiului său, ea a anunțat pe Twitter că se sinucide pentru a fi alături de fiul ei pentru că nu poate trăi fără el. O oră mai târziu, artista și-a cerut scuze pentru mesaj și se interna in spital: „Îmi pare foarte rău, nu trebuia să spun asta. Acum sunt cu poliția și mă îndrept spre spital. Îmi pare rău că am supărat pe toata lumea. Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. O să mă ajute să stau internată. Însa mă voi duce să îl găsesc pe Shane. Este doar un moment de întârziere.”.

Regretata cântăreață a declarat în mai multe rânduri că le-a dat copiilor ei instrucțiuni clare cu ce au de făcut după moartea ei. Ei știu care au fost ultimele dorințe ale regretatei cântărețe, deoarece ea le-a dat instrucțiuni specifice cu mulți ani înainte de moartea ei. Într-un interviu mai vechi pentru revista People, artista irlandeză a explicat că primul lucru pe care îl au de făcut este să-i sune contabilul.

Sinéad O’Connor pregătea un nou album

„Vezi, când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață”, a remarcat O’Connor într-un interviu pentru People. „Tupac a lansat mult mai multe albume de când a murit decât a făcut vreodată în viață, așa că este cam dezgustător ceea ce fac casele de discuri.”, a continuat Sinead.

„De aceea mi-am instruit întotdeauna copiii de când erau foarte mici: „Dacă mama ta moare mâine, înainte să suni la 911, sună-mi contabilul și asigură-te că casele de discuri nu încep să-mi lanseze melodiile și nu vă spun unde sunt banii”, a spus artista.

O’Connor mai are trei copii Jake, Roisin, și Yeshua. În săptămânile înainte de moartea ei, cântăreața anunțase că s-a mutat iar în Londra și că pregătește un album nou. „Bună, m-am mutat recent din nou la Londra după 23 de ani de absență. Sunt foarte fericită să fiu acasă. În curând voi termina noul album. Îl voi lansa la începutul anului viitor”, a scris Sinead într-o postare de pe 8 iulie pe Twitter.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton