Homepage  / Vedete româneşti

Primele detalii despre despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub! „Bănuiește că ar avea pe altcineva”

Primele detalii despre despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub! „Bănuiește că ar avea pe altcineva”
5

de Redactia Tvmania

Despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub a surprins pe toată lumea. Fosta prezentatoare TV a fost cea care a confirmat public vestea, însă George Burcea a preferat să stea tăcut o perioadă. Acum au ieșit la iveală primele detalii despre despărțirea celor doi.

După o relație de trei ani, George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit. Confirmarea speculațiilor recente a venit de la fosta prezentatoare TV însăși. Cei doi nu mai erau văzuți împreună, iar actorul a plecat în vacanță doar cu cele două fetițe pe care le are cu fosta sa parteneră, Andreea Bălan, în timp ce Viviana Sposub a rămas în București.

Deocamdată, George Burcea și Viviana Sposub nu au furnizat detalii mai profunde cu privire la despărțirea lor sau la motivele care au condus la această separare.

Conform unor zvonuri care au circulat în presă, Viviana a fost cea care a luat decizia de a pune punct relației, iar actorul a fost nevoit să se confrunte cu această realitate, chiar dacă încă nutrește sentimente puternice pentru femeia cu care a împărțit trei ani din viață.

viviana-sposub-si-george-burcea-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Primele detalii despre despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub

„I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, si atunci pe diferite subiecte, nu despre ei.

George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp”, au declarat apropiați ai celor doi pentru CANCAN.RO.

Viviana a fost cea care a anunțat despărțirea

Printr-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, Viviana Sposub a comunicat comunității sale că legătura dintre ea și George Burcea s-a încheiat. După trei ani de relație, cei doi au optat pentru căi individuale, iar vedeta a solicitat respectarea vieții lor private și înțelegerea în această etapă.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton