Homepage  / Vedete / Vedete străine

Au apărut primele fotografii pentru noile episoade „Totul despre sex”! Cum arată acum echipa celebrului serial

Au apărut primele fotografii pentru noile episoade „Totul despre sex”! Cum arată acum echipa celebrului serial
7

de Redactia Tvmania

Actrițele Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis lucrează din nou împreună, pentru seria de 10 episoade care va continua povestea din „Totul despre sex”, celebrul serial de la începutul anilor 2000.

Anunțată la începutul anului, continuarea intitulată „And Just Like That”  nu are încă o dată a premierei la HBO Max, dar filmările sunt gata să înceapă.

Pe 9 iulie, producătorii au lansat prima fotografie oficială, care le arată pe Carrie, Miranda și Charlotte mergând împreună prin New York, cu ținute updatate pentru anii în care trăim, iar două zile mai târziu actrița Sarah Jessica Parker, intrepreta lui Carrie, a pus pe Instagram o poză în care apare alături de cele două colege ale sale, mărturisind că echipa s-a reunit pentru citirea scenariului. 

prima-fotografie-oficială-noile episoade-totul despre sexIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

 

Filmările sunt pe cale să înceapă zilele acestea în New York, cea mai semnificativă absență fiind cea a actriței Kim Cattrall, care nu a mai dorit să apară în noile episoade. Din producție nu va lipsi însă Mr. Big (Chris Noth), care a dus negocieri dure pentru revenire, inițial zvonindu-se că el nu va face parte din distribuția continuării de la HBO Max.  

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton