Homepage  / Vedete străine

Primele imagini cu actorul Chris Evans și iubita lui! În ce ipostaze au fost surprinși

Primele imagini cu actorul Chris Evans și iubita lui! În ce ipostaze au fost surprinși
6

de Roxana Mirea,

Chris Evans și iubita lui, Alba Baptista, au fost văzuți ținându-se de mână la doar câteva ore după ce s-a aflat că au o relație amoroasă "de peste un an". În imagini obținute de Page Six, starul Marvel, în vârstă de 41 de ani, și actrița portugheză, în vârstă de 25 de ani, au încercat să treacă neobservați în timp ce erau la o plimbare prin Central Park, joi.

Chris Evans, surprins alături de noua lui iubită

Chris Evans, care a fost desemnat recent „cel mai sexy bărbat în viață” pentru anul 2022, și iubita lui s-au ținut strâns unul aproape de celălalt în timp ce se plimbau pe străzile aglomerate, purtând ochelari de soare și măști de față asortate.

Ambii actori purtau ținute casual, Evans purtând pantaloni de trening gri, o cămașă neagră și o pălărie neagră, în timp ce Alba Baptista a optat pentru colanți roși și un pulover bej cu guler înalt.

Starul din „Căpitanul America” și noua sa iubită au părut la un moment dat să observe paparazzii, pentru că și-au plecat rapid capetele și și-au dat drumul unul altuia la mână la ieșirea din parc. În ciuda timidității lor în fața camerelor de filmat, o sursă a declarat pentru People: „Sunt îndrăgostiți, iar Chris nu a fost niciodată mai fericit. Familia și prietenii lui o adoră”.

Cu toate acestea, lui Evans i-a fost greu să-și țină sentimentele departe de rețelele sociale, deoarece miercuri a lăsat un comentariu cochet la postarea de pe Instagram a actriței. În timp ce ea își promova viitorul film portughez, „A Dream In Paris”, actorul a comentat cu un emoji în formă de aplauze și un altul în forma unei fețe care se topește.

Cine este Alba Baptista, noua iubită a lui Chris Evans

În ciuda performanțelor, lui Chris Evans, Alba Baptista are o listă la fel de impresionantă de realizări. Vedeta din „Mrs. Harris Goes to Paris” vorbește cinci limbi străine și a făcut „o muncă umanitară intensă” la un orfelinat din Cambodgia.

Reacția lui Chris Evans, după ce a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani dintre ei, Evans crede că vârsta lui reprezintă un avantaj atunci când vine vorba de relații. „Petreci mult timp învățând ce a fost util și ce nu a fost”, a declarat el pentru People înainte de ultimul număr al revistei.

„Cu toții avem tipare, rețineri sau bagaje care se repetă și au ecou, așa că am reușit să identific unde am nevoie de îmbunătățiri și ce funcționează„, a continuat el, adăugând că a ști când să spui „îmi pare rău” este crucial pentru a menține relații sănătoase.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton